Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
27. juuli 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 28. juuli (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kirev ja meeleolukas päev, mil oleks hea välja minna, kas siis kultuurisündmust nautima või lihtsalt pidutsema. Rõõmu toovad kohtumised uute salapäraste vastassoolistega.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ära parem üritagi olla keegi teine, juhinduda teiste inimeste põhimõtetest või ühiskondlikest tavadest. Oluline on julgeda olla sina ise, tunnistada oma tegelikke soove ja vajadusi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul on häid ideid, oled neist rääkides ülimalt veenev, mistõttu leiad endale kiiresti toetajaid. Suurepärane ajahetk reisi alustamiseks, eriti õppimise eesmärgil.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tunned, et ei oska edasi minna. Tark oleks nõu pidada asjaliku sõbraga, kes su olukorda kõrvalt näeks ja märkaks võimalusi, mis sul tegelikult olemas on.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Välja võib ilmuda keegi, kellega pole paraku võimalik olnud väga tihti kohtuda, aga kellega lähemalt tuttavaks saamine sulle juba mõnda aega huvitavana on tundunud.

Neitsi
23. august – 22. september

On võimalus viibida uues seltskonnas ja seal tutvusi sõlmida. Avastad üle pika aja, kuivõrd mõnus on teada saada, et mõtled ühe seni võõras olnud inimesega väga sarnaselt.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Teiste plaanide järgi ei tasu ennast väänama hakata. Kui sind kutsutakse kuhugi, kuhu sa eriti minna ei taha, ütle rahuliku südamega, et oled sel ajal hõivatud.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled rahulolematu, aga selleks ei pruugi alust olla. Sa ei pruugi üldse märgata, kui head võimalused sul on. Ära nukrutse ja muretse, proovi maailma avarama pilguga vaadata.

Ambur
22. november – 21. detsember

Võiksid nüüd inimesi, kes sind elus aidanud on, kuidagimoodi meeles pidada. Kas siis kellelegi neist külla sõita või telefonitsigi ühendust võtta.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kui oled liiga kitsi ja ei raatsi sentigi kulutada millelegi niisugusele, mis su armsamale rõõmu teeks, siis sinu suhe ei arene. Suhted ei parane iseenesest, neid tuleb arendada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Inimene, kellele oled hiljuti tunnetest rääkinud, on sinust eemal. Nüüd hakkad ise aru saama, kas su sõnad peegeldasid su tõelisi tundeid või mitte, kuivõrd palju sa teda igatsed.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ärritud tavapärasest kergemini, võib isegi juhtuda, et kipud kellelegi asjatult halvasti ütlema. Et see sinu loomuga üldse kokku ei sobi, vaevled pärast süütundes.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Uuel aastaringil õnnestub loominguline tegevus märksa paremini kui täpsust nõudev töö. Rahaasjad peaks olema heas seisus. Suhted võivad kiskuda küllaltki keeruliseks, kuna oled kallite inimeste sõnade ja käitumise suhtes ülitundlik ja võid teha tõlgendusvigu. Vajadusel aruta suhteküsimusi usaldusväärse sõbraga.