Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
26. juuli 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 27. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oled teinud vea, mille tagajärjel avastad, et inimene, kelle tuge vajad, on pahane. Mida kiiremini ja mida ausamalt oma vea üles tunnistad, seda parem sulle.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Lihtne on vastassoost isikutega tuttavaks saada. Päev toob põnevaid keskustelusid, võid leida mõttekaaslase, kellega mõistate üksteist poolelt sõnalt.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ühe inimesega võib tekkida lähedasem kontakt. See meeldib sulle, samas taipad, et pole just kõige targem lasta sel suhtlusel väga tihedaks kujuneda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sina ei kontrolli kõike ning teiste huvid erinevad sinu omadest. Keegi, kes üldjuhul on alati respekteerinud sinu arvamust, võib täna teistsugusel seisukohal olla.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kus on piir? Millal tuleb endale stopp! öelda? Sul võib täna tekkida tunne, et poleks üldse paha piire natukese haaval õgvendada ja tasapisi edasi liigutada.

Neitsi
23. august – 22. september

Pööra partnerile tähelepanu. Ta on seda väärt, et teda õnnestumiste eest kiita, heategude eest tunnustada. Kui oled külm, võib temasugune inimene tunnustust ka mujalt leida.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tunned end hästi juhul, kui sind ümbritsevad samasugused kenad ja konflikte vältivad inimesed nagu sa ise. Tähenärijatest ja tülinorijatest üritad eemale hoida.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kellegi pealekäimisel võtad osa üritusest, mis paraku sulle midagi juurde ei anna. Nii et oled sind sinna saatnud inimese peale pahane, sest tunned, et raiskasid aega.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kõnnid libedal teel. Ja mis olukorra veelgi keerulisemaks muudab – sa ei saa isegi aru, kuhu sa seda rada pidi lõpuks välja tahad jõuda. Enne edasi astumist peatu ja mõtle!

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Näed ära, kes on su tõelised sõbrad ning kes niisama meeldivad kaaslased. Ole tähelepanelik ja tunnustav nende suhtes, kes sind siiralt aidata ja hoida tahavad.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Õnnestub kohtuda inimesega, keda armastad. Kohtumine võib meeldivaks kujuneda, kuid parem olge kahekesi, sest seltskonnas viibides tekivad kergesti armukadedusprobleemid.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled end sisimas pisut süüdi tundnud ühe inimese solvamise pärast. Oled arvanud, et ta on pisut pahane, aga täna võtab ta sinuga rõõmsameelselt kontakti.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Elu on pidevas muutumises, mine julgelt ja avatult uuele eluaastale vastu! Sinu arengut ja saavutusi takistab vaid see, kui minevikust kümne küünega kinni hoiad. Ole valiv, loobu sellest, mis sulle positiivsust ei paku, tee oma elus ruumi uuele ja huvitavale. Aega võta reisimiseks – see annab hingerahu ja soodustab vaimset arengut.