Fadi Fawaz George Michaelile kuulunud Regent's Parki villa rõdul. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
28. juuli 2019, 11:00

George Michaeli kodus märatsenud ekskallim arreteeriti

Londoni politsei vahistas George Michaeli omaaegse kallima Fadi Fawazi, kes väidetavalt oli poptähe Londoni häärberis aknaid sisse peksnud. Endine juuksur Fawaz tabati Regent's Parki villa katuselt.

Daily Maili andmeil olid politseinikud ja tuletõrjujad tõtanud George Michaeli kunagise kodu juurde, kui tema viimast kavaleri Fawazi nähti palja ülakehaga seismas maja katusel. Vaid mõned päevad varem oli Fawaz kuulu järgi puruks peksnud villa aknaid.

46aastane Fawaz vahistati kahtlustatuna võõra vara kahjustamises ning viidi politseiautoga minema. Järgmisel päeval lasti ta vabadusse, kuid juurdlus kestab. Politsei sõnul oli George Michaeli maja, mille väärtus on üle viie miljoni euro, laialdaselt kahjustada saanud. Tuletõrjujate abi oli vaja üleujutuse likvideerimiseks.

Fawaz on pesitsenud laulja majas sestsaadik, kui George 2016. aasta esimesel jõulupühal oma maakodust surnuna leiti. Laulja omaksed on aastaid üritanud Fadit majast välja tõsta. Testamendis ei jätnud George talle midagi. Hiljutise märatsushooga olevatki Fadi tõstnud mässu George'i õdede korraldusele maja vabastada. Daily Maili teatel lasid omaksed maja lukud vahetada ning akendele lauad ette lüüa, et Fawaz tagasi sisse ei pääseks.