Robert PattinsonFoto: AP/Scanpix
Inimesed
27. juuli 2019, 10:00

Produtsent kaitseb Robert Pattinsoni valimist uueks Batmaniks (5)

Uue Batmani-filmi produtsent Michael E. Uslan usub, et Robert Pattinson on superkangelase rolli täpselt õige valik. 33aastane näitleja peaks Batmani keebi üll tõmbama pärast Christopher Nolani "Teneti" võtete lõppu. 

Kui tänavu selgus, et Matt Reevesi ("Ahvide planeedi koidik", "Ahvide planeedi sõda") uues filmis "The Batman" hakkab nimiosalist kehastama Robert Pattinson, avaldasid mitmed Batmani-fännid kahtlust, kas "Videviku" täht ikka sobib sellesse rolli. Kuid produtsent Michael E. Uslan soovitab kineasti ja tema nägemust usaldada. "Seejärel oodake, kuni olete filmi ära näinud. Ja kui olete ära näinud, võite kritiseerida seda nii, et tükid taga."

Uslan ütles Körlnis CCXP konverentsil, et on Batmani-fännina õnne tipul - filmi lavastab Reeves, kes valis järgmiseks keebimeheks Pattinsoni. Kuulu järgi oli Warner Brosi teine soosik Nicholas Hoult ("Üksik mees"), kuid Reeves veenis stuudiot Roberti paremuses. 

Esmalt pidi uue filmi lavastama Ben Affleck, kes on Batmani mänginud kolmes filmis. Kuid tänavu jaanuaris taandus Affleck nii režissööri kui ka Batmani rollist.