Video: Allar Tukmatsev
Üritused
26. juuli 2019, 12:58

VIDEO JA GALERII | Camp of Hip-Hop laagri neljandal päeval said osalejad kuulata Kristel Aaslaiu õpetussõnu

Terve nädal on Liipa Talus laineid löönud Camp of Hip-Hop elustiililaager, mille raames on nädalat külastanud erinevad külalised. Neljanda päeva hommikut alustas Reigo Värava akrobaatika ning keerlemist ja pöörlemist jagus veel mitmeks tunniks.

Taiji koolituseks oli sel korral kaasa võetud veel rohkem varustust ning osalejad said proovida uusi põnevaid võtteid. Tantsuplatsi täitis pöörase energiaga Mr. Youtube’i litefeet'i klass, mille järel tegi King Charles oma viimases trennis vapustava koreograafia, kus osalejad olid emotsioonidest tulvil. Firelocki lockingu klass andis publikule hea enesetunde, õpetas tantsijatele eneseväljendust, musikaalsust ning vabadust olla tema ise.

Päev Kasvu Hoones algas "Padjaklubi" staari Kristel Aaslaiuga, kes rääkis kuulajatele oma lugu ja värvikaid kogemusi tervest elust. Tema järel astus lavale Edu Akadeemia rajaja Roland Tokko, kes viis kolme tunni jooksul läbi seminari “12 asja, mida koolis ei õpetatud, aga kõik peaksid teadma”, mängides jutu vahele ka kitarri. Rolandi koolitus andis tohutul hulgal motivatsiooni ja uusi teadmisi, õpetades leidma elust märke ja nägema suurt visiooni.

Teine pool päevast tõi kohale ühe oodatuima tantsulegendi Henry Linki otse USA-st, kelle treening pani pead murdma mitmed osalejad. Ometi oli see päeva üks meeleolukamaid tantsuklasse. Oma esimese house’i klassiga lõpetas päeva Malkom, kes tõi laagrisse suvise meeleolu.

Vee- ja saunamõnud on muutunud treeningute vahel ülimalt populaarseks. Eile joosti otse kuumast saunast jäävanni, mida said esmakordselt proovida ka kaugemalt pärit külalised. Ootamatult läks platsil käima veesõda ja nii mõnelegi lendas kaela ämbritäis vett. Lisaks ei puudunud kuskilt UNO-kaardid ega lauamängud, vestlused ja uute inimestega tutvumine. Õhtu üllatuseks pani klapid pähe Malkom ise, kelle muusika saatel tantsiti päev õhtusse.

Käimas on viimane koolituspäev ning juba homme algab võistlus Battle Day, kuhu on oodatud kõik tantsijad. Veel jõuab registreerida, kel huvi.