Kirsti TimmerFoto: Laura Strandberg/Nipiraamat
Õhtulehe horoskoobid
26. juuli 2019, 10:40

TIMMERI TAROSKOOP 29. juuli–4. august | Vähid rikuvad oma suhteid, Lõvi tegeleb rahaga ja joob (4)

Telenägu ja raadiohääl Kirsti Timmer on andekas mitmel rindel. Taas raadiosse naasnud naine avaldab oma kodulehel erinevaid soovitusi ja nõuandeid, ning paneb ka kaarte. Nüüd jagab Kirsti Õhtulehe vahendusel oma nädala taroskoopi. Vaata, mida eesootav nädal sinu tähemärgile toob!

VÄHK tahab sel nädalal olla meeletult abivalmis, aga teeb seda puhtalt omakasu eesmärgil. Teil on sel nädalal hästi palju isiklikke asju korraldada, need on seotud perekonnaga. Paljud Vähid peavad sel nädalal pulmi või on osa pulmast. Nädala teine pool toob teile tunde, et tahaks hirmsasti kõigile tõtt öelda, pahvataks kogu kogunenud jama välja, aga see rikub suhted ju ära. No püüdke ikka kontrollida end, sest mina näen, et just selline tõehetk teid ees ootab. 

LÕVI tegeleb sel nädalal rahaga ja joob. Tähistab ja loeb jälle raha. Nii mõnigi Lõvi saab sel nädalal päranduse või teeb suure kinnisvaratehingu. See ei ole seotud ostu, pigem müügiga. Lõvi on millegipärast seda hetke kartnud ja kui see käes on, siis hakkab ta pingelangusest jooma. Üks mis kindel, oma saadud rahasumma jätab Lõvi saladuseks. Lõvi nädal on seotud enesekindluse, raha ja vanematega, suhted vastassooga on teil praegu jahedad. Selle nädala lõpus saan ma kirju Lõvidelt ja nad küsivad: miks mind keegi ei taha?

NEITSI teeb tööd ja pingutab suhte nimel, paraku on selleks pingutajaks Neitsi üksi. Nädala keskel kaob Neitsil jälle motivatsioon ära ja ta paneb oma suhteteema ootele. Et kui ei tee midagi ja ei sekku sellesse teemasse… mis siis saab? Lapsevanemad pingutavad praegu väga laste turvalisuse tagamise nimel, te tahate kindlustada nende tulevikku. Kes teeb lapsele kogumiskonto, kes paneb lapse midagi õppima millest tulevikus asu peaks olema.

Täispikka taroskoopi loe Kristi kodulehelt.