Beyoncé Knowles mullu aprillis Coachella festivalil. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
26. juuli 2019, 10:38

SALENE NAGU BEYONCÉ: varem sajakilone staar müüb oma imedieeti (5)

Kas tahad olla näljane nagu Beyoncé Knowles? Superstaar on avaldanud äärmusliku dieedi, millega ta pärast kaksikute Rumi ja Siri sündi liigsetele kilodele tuule alla tegi.

Lauljanna fännid saavad 99dollarilise aastahinna eest soetada sama dieedi, mille läbimise järel Beyoncé oli mullukevadisel Coachella festivalil unustamatu etteaste teinud. Kuid teekond lavavormini polnud kerge. "Olen näljane," kurtis Beyoncé Coachella festivali kulisside taga valminud dokfilmis "Homecoming". 

 
 
 
View this post on Instagram

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Uues videos paljastas superstaar, et oli enne Coachellat kaalunud ligi sada kilo.  Tema kaksikud olid sündinud 13. juulil 2017 erakorralise keisrilõikega. "Olin naine, kes tundis, et ta pole tema enese kehas." 

Kui Coachellani oli jäänud vähem kui 50 päeva, kaalus lauljatar 80 kilo. "Iga naise õudusunenägu," lausub Beyoncé videos kaalule astudes. "Pikk tee on veel minna."

Staari kauane sõber ja treener Marco Borges koostas talle toitumisplaani: 44 päeva ilma liha, piimatoodete, süsivesikute, suhkru ja alkoholita. Oma lõppkaalu Beyoncé ei paljasta, ent kui ta mikrošortsides ja kõhtu paljastavas pusas Coachella lavale astus, oli selge, et dieet on mõjunud - vaatepilt pani paljud fännid õhku ahmima või vaimustusest kiljuma. 

Nüüd on Borges ja Knowles püsti pannud veebikülje mealplanner.22daysnutrition.com, kust saab soetada samasuguse toitumisplaani ning toiduaineid valmiski osta. Loomseid valke ei pruugita, portsjonid on väiksed, kuid seda, et süsivesikud toitudest üldse puuduksid, ei saa öelda. Veebiküljel toonitatakse, et täpselt samade näpunäidete järgi toituvad nii Beyoncé kui ka tema mees Jay Z. 

Dieediplaan maksab 14 dollarit kuus või 99 dollarit aastas.