Priit Pius ja Maiken SchmidtFoto: Erlend Štaub
Inimesed
26. juuli 2019, 08:50

Maiken Schmidt ja Priit Pius abiellusid: ilmataat oli helde ja pulmaisa me ei vajanud! (3)

“Pulmapäev oli imeline! Ka ilmataat oli helde ja kostitas meid suvesoojaga,” ütlevad Kroonikale näitlejad Maiken ja Priit Pius, kes pidasid pulmad eelmisel nädalal Käsmu kaptenikülas.

“Pulmaisa me ei vajanud, ülesanded jagasime heade sõprade vahel ära,” räägib Priit Pius.

Maikeni ja Priidu avavalss oli väga eriline, sest seda polnud nad varem koos harjutanud –  pruudile õpetati tants selgeks tüdrukuteõhtul ja peiule poissmeesteõhtul. Maiken ja Priit tulid ülesandega suurepäraselt toime, kuid sellegipoolest saatsid esitust külaliste naerupahvakud.

Refereeritud artikli täisteksti loe Kroonikast.

Anne&Stiil paljastas, et Maiken kandis oma tähtsal päeval Iris Janvieri kleiti. 

Aasta alguses tunnistas Maiken Eesti Naisele antud intervjuus, et oli Priiduga neli aastat koos ja seejärel aasta lahus. “Tundus, et meie suhe sai otsa,” ütles Maiken. Siis, ühiste sõprade pulmas, istuti kirikus kõrvuti ning vana armastuseleek süttis taas. Seda pausi oli vaja, arvab Maiken tagantjärele: “Väga raske on väärtustada, mis sul on, kui elu sind ainult hoiab. Tunnen, et Priit tuli mu ellu tagasi õigel ajal.”

Ka rääkis Maiken pisut abiellumise teemal, küll paljastamata, et nad Priiduga sel suvel paari pannakse. "Minu jaoks on laulatus miski, mis annab edaspidi jõudu hoida seda, mis sul on. Kui annad vande, võtab keegi su justkui oma tiiva alla."

Eelmise aasta märtsis sündis Maikeni ja Priidu perre poeg Johannes.