Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
25. juuli 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 26. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Energiat on palju ja sa saad aru, kuidas seda kõige paremini kasutada tasuks. Õhtupoolikul saad end rahulolevana tunda ja mõnusalt lõdvaks lasta.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Suudad oma tundeid mõista, sest näed neid nüüd uue nurga alt. See annab omakorda oskuse oma emotsioone valitseda ning saavutada sisemine rahulolu ja vabadusetunne.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled omas elemendis ja saad oma tegemistega hästi hakkama. Võõrastega suheldes tuleks täna siiski ettevaatlikum olla, veidike umbusaldust on omal kohal.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Mis hiljuti oleks veel lihtsalt ja loogiliselt õnnestunud, selle elluviimiseks pead nüüd kõvasti vaeva nägema. Kavaldamisega sa edasi ei jõua, sest sind osatakse läbi näha.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sul on kalduvus minna kergema vastupanu teed. See teeb tänase päeva küll meeldivaks, kuid see on petlik – tulevikus pead rohkem vaeva nägema.

Neitsi
23. august – 22. september

Töövõidud annavad võimaluse särada. Sinusse suhtutakse imetluse ja austusega. Su sõnadel on suur jõud. Saad olukorda kasutada mõjuvõimu suurendamiseks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled sunnitud likvideerima ammu tehtud vigu. Peamine on see, et igas olukorras iseennast usaldad ning austad. Enesesüüdistustega asja hullemaks teha ei tohi!

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Su mõistus on erakordselt terav ja läbitungiv. Kui vajad infot, tegutsed kui tõeline detektiiv. Võid saada olulise saladuse jälile, lahendada mingi müsteeriumi.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sulle tundub, et julge pealehakkamine on kõige tähtsam. Meeles tasub hoida ka seda, et enne iga tegevuse alustamist tuleks mõelda, kuidas seda teha.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tegeled tavapäraste tegevustega. Võib tekkida trotslik tunne, et sina võtad kõike hoopis tõsisemalt kui teised. Põhjus pole teiste lohakuses, vaid iseloomude erinevuses.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Pead oma käitumist analüüsima, vaadeldes seejuures viimaste nädalate juhtumisi ka teiste vaatepunktist. Vigade tunnistamine on alus selleks, et taas õiges suunas liikuma hakata.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sa ei ole võimeline üksinda täitma ülesandeid, mis su ees seisavad, vajad meeskonda, milles valitseks üksmeel. Eriti hästi sujub koostöö vastassoost kolleegidega.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Arvesta oma loomuse pehmema poolega – oled tundlik ja tundeline. Tänu sellele suudad kogeda sügavaid emotsioone, küllap oskad neid ka loomingus väljendada. Tegele asjadega, mis sulle rõõmu ja rahulolu pakuvad, aga ära oota kaasinimestelt, et nad sind igal sammul mõistaks ja käituks nii, nagu sina tahad.