Bindi ja Chandler mullu aprillis Hollywoodi kuulsuste kõnniteel tseremoonial, kus Steve Irwin sai postuumselt omanimelise tähe. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
25. juuli 2019, 17:31

Krokodillikütt Steve Irwini tütar kihlus oma 21. sünnipäeval

Astelrailrünnakus hukkunud Austraalia teletähe ja looduskaitsja Steve "Krokodillikütt" Irwini tütar Bindi Irwin kihlus oma 21. sünnipäeval.

2006. aastal isast traagilise õnnetuse tagajärjel ilma jäänud Bindi teatas rõõmusõnumit kihlumisest oma Instagrami kontol. "Ütlesin oma sünnipäeval "jah" ja "igaveseks" oma elu armastusele. Chandler, armusin sinusse ligi kuus aastat tagasi ning sestsaadik on olnud iga päev üksainus seikluste ja tõelise õnne keeristorm," kirjutab neiu Instagramis. "Ootan nii väga, et saaksin sinu naisena meie ühist igavikku veeta."

Bindi avaldas ka foto kihlasõrmuse kinkimisest Australia Zoos, kus nad kõik olid tema sünnipäeva tähistanud. Chandler oli oma kallima noorema venna Roberti nõusse saanud, et too vajalikul hetkel fotokaameraga valmis oleks. 

Iltalehti teatel tutvusid noored 2013. aastal, kui Bindi tegi Ameerikast pärit Chandleri perele oma isa asutatud loomaaias ekskursiooni. Poiss küsis pärast Bindi ema käest tüdruku telefoninumbrit. Suhtlusest sai mõni aasta hiljem, kui Bindi poisile USAsse külla sõitis, alguse sügavam suhe.