Video: Allar Tukmatsev
Üritused
25. juuli 2019, 13:42

VIDEO JA GALERII | Camp of Hip-Hop laagrit väisas ka Kristina Šmigun-Vähi (5)

Camp of Hip-Hop elustiililaager ei väsi üllatamast – kolmas päev tõi kohale nii kodumaised kui välisstaarid ning ületas kõik ootused.

Hommikul äratas Joel Juht laagrilised üles hingamistreeninguga, millele järgnes võitluskunst Edvin Kibusega. Ta õpetas osalejatele, et võitluskunst ei tähenda üksnes tugevaid lööke ja rusikaid, vaid on hoopis suurema sisuga.

Treeningute vahel oli kirss tordile üks lõõgastav joogatund Raili Rästase juhendamisel ning Eliise Piirla streching. Joel Juht viis laagrilised metsa jooksma ning veel sai proovida Triinu Jõhve ja Mariana Mutso käe all huvitavaid akrojooga elemente koos paarilistega. Akrobaatika on muutunud mitmete osalejate lemmikuks, kus vaid mõne päevaga on õpitud selgeks palju erinevaid elemente.

Päeva tipphetki oli eile kaks –  esmalt saabus laagrisse Eesti armastatud suusakuninganna Kristina Šmigun-Vähi, kes selgitas, et igal elualal on tippu jõudmiseks vaja läbida ühesugused etapid. Olümpiavõitja jagas eredaid kogemusi nii treeningutelt, oma edukaimatest saavutustest ja oma elust, andes mõista, et kui endasse uskuda, siis on kõik võimalik. 

Lisaks inspireeris kuulajaid Eesti moe esinaine Karolin Kuusik, kes andis nippe välimusest, stiilist ja enesekindlusest. “Ma tahaksin ise olla sellises laagris,” oli Kuusik hämmingus kõigest ümbritsevast. Motivatsioonist pulbitses kogu Kasvu Hoone!

Teine tipphetk oli Mr. Youtube saabumine ja esimene litefeet’i klass. Tegemist on eelpool nimetatud stiili looja ja eestvedajaga otse New York’ist, keda siiani on saanud jälgida vaid internetist. Nüüd on ta siinsamas Eestis! Publik võttis populaarse esineja sõnatuks. “Ma pole kunagi näinud sellist energiat nagu täna siin. Olen selle eest tohutult tänulik.” Tema järel tõmbasid rahva täiega käima Funk-muusika ja alati lõbus Firelock, meisterlik King Charles ja hip-hop ning oma viimase afro-tantsuklassi andis Kid Tight Eyes.

Samal ajal, kui käivad treeningud ja seminarid, on kogu päev avatud ka Fun-ala ja Dinder. Tiigi vallutas pärastlõunal airtrack battle, puude vahel prooviti slackline’il ronida ning Dinder pakkus meelelahutust kõige paremas võtmes. Nimelt kütsid kirgi erinevad karakterid “Seebiooperis”, mida oli publikul naljakas kõrvalt jälgida. Pidu DJ Mirsoniga muutis “Hot Box” saali aga nii kuumaks, et otse pealt tormati tünnisaunast jahedust otsima.

Vaata videot ja galeriid!