Camp of Hip-Hop elustiililaagri teine päev
Üritused
24. juuli 2019, 13:23

GALERII JA VIDEO | Camp of Hip-Hopi teisel päeval sai tverkida ja imetleda saltosid vee kohal

Teine päev Camp of Hip-Hop elustiililaagris algas särtsaka Elena Fraules’i  tverkimise tantsuklassiga, mis tõi põrandale tõeliselt sensuaalse meeleolu. Rahvas karjus peaaegu hääle ära, kui Elena ise oma oskusi näitas.

See aga polnud veel kõik – järgmiseks tuli võtta kontsad ning platsi küttis kuumaks Heels’i tantsuklass. Elena show tõi inimestele isegi rõõmupisarad silma!

Kasvu Hoone avas Ott Kiivikas põneva ja tervisliku seminariga toitumisest – noored said teada, mida teha igapäevaselt õigesti, et ka vanemas eas terve püsida. Järgmine esineja rabas jalust aga kogu Liipa Talu, sest slackline'ga tiigi kohal ronida, hüpata ja saltosid visata ei oska nii mitte ükski teine eestlane. Loomulikult oli tegemist lindilkõndija Jaan Roosega, kes lisaks vee kohal lendamisele jagas kuulajatega oma inspireerivat edulugu.

Spordi- ja akrobaatikaala andsid laagrilistele täiesti uued kogemused – hommiku tõmbas käima Golden Lotus klubi taiji-ga, Eiko Toom viis läbi läbimurdelise jõutreeningu koos paarilisega, batuutidele tõi plahvatusohtlikku energia jumping ning Reigo Värava juhendamisel õpiti uusi oskusi akrobaatikas.

Õhtu kulmineerus King Charles’i eestvedamisel maailma kiireimate jalgadega tantsuklassiga ning esimese locking'u trenni viis läbi legendaarne Firelock. Mis aga oleks veel parem päeva lõpetuseks kui komöödiaõhtu Sander Õigusega ja kuum pidu armastatud Heidy Purgaga?

Vaata rohkem videost ja galeriist!