Foto: Facebook/Tilly Powell
Film
24. juuli 2019, 09:05

Vin Dieseli kaskadöör on kunstlikus koomas

Superstaar Vin Dieseli dublandina tegutsenud kaskadöör, kes esmaspäeval "Kiirete ja vihaste 9" võtteil ligi kümne meetri kõrguselt pea peale kukkus, viibib kunstlikus koomas.

MailOnline'i teatel on tegu Joe Wattsi nimelise briti kaskadööriga, kes on osalenud mitmetes kassatükkides, nagu näiteks "Tähesõjad: Viimased jedid" ning "Ämblikmees: Kodust kaugel", aga ka "Troonide mängus".

Õnnetus juhtus Inglismaal Leavesdenis Warner Brosi stuudios. Veebiväljaande andmeil oli Watts hüpanud võtetel parajasti rõdult alla, kui turvavarustus katkes. Raske peatrauma saanud kaskadöör toimetati helikopteriga Londoni haiglasse.

Wattsi kihlatu Tilly Powell, kes tegutseb samuti kaskadöörina, on MailOnline'i teatel sõpradele rääkinud, et Joe on kunstlikus koomas. Sotsiaalmeedias kirjutab Powell, et tema kallim on stabiilses seisundis ning et meedikud jälgisid Joe'd öö otsa.

"Armastan teda nii väga. Tema kõrval on kõik sõbrad ja pereliikmed, et aidata tal sellest jagu saada."

Aastaid tagasi sai Vin Dieseli filmi "xXx" võtteil Prahas surma tema dublant Harry O'Connor, kes oli superstaari asemel tiibvarjusõitu teinud.