SUVI AJAB KIIMA? Elroni rongis reisib mees, kes nappides suveriietes naiste kõrval end rahuldama hakkab.Foto: kuvatõmmis videost
Tele
23. juuli 2019, 19:42

TV3 VIDEO | Elroni rongis ahistas reisijaid ennast rahuldav kiimas mees (69)

TV3 uudistes rääkis anonüümseks jääda soovinud naine loo, kuidas tema sõbranna nägi Elroni rongis pealt, kuidas üks meesterahvas ennast seal rahuldas. Sama meest nägi naine hiljem ka ise rongis.

“Mina pahaaimamatult läksin ka õhtul rongi peale, sest oli vaja Tallinnasse minna, istusin maha ja nägin, et üks mees tuli minu juurde. Ma vaatasin aknast välja ega pannud teda tähele, aga üks hetk hakkas pilk uitama, vaatasin, mis teeb mees minu kõrvalpingis, ja see oli seesama mees ja rahuldas ennast!” rääkis naine.

“Ma olin šokeeritud, seda oli mu näost näha ja ma ka vokaalselt väljendasin oma šokki. Tõusin püsti ja mõtlesin, et mina siin rohkem ei ole. Kui ma püsti tõusin, tõusis ka tema püsti ja ma kartsin, et ta tuleb mulle järgi ja kavatseb terve sõidu mind nii ahistada. Õnneks või kahjuks läks ta aga teisi ohvreid otsima,” meenutas ta.

Elroni sõnul on juhtunu neile teada ning nad soovitavad sellise situatsiooni korral kohe klienditeenindajat teavitada. Asutus kinnitab, et nad teevad kõik, et politseid sellistes uurimistes aidata.

Igas rongis on ka videovalve ning selliste juhtumite puhul kasutatakse salvestist politseile avalduse tegemiseks, et nende tööd lihtsustada. Ka politsei jaoks ei ole juhtum võõras. “Selliseid juhtumeid tuleb ikka ette, eriti suvel, kui ilmad on soojad ja riided kipuvad kergemini seljast ära minema,” sõnas Põhja prefektuuri piirkonnavanem Tago Trei. Politseiniku sõnul loodavad nad eneserahuldaja tabamisel saada kohtust talle psühholoogilise abi määramise.