Quentin Tarantino ja Uma ThurmanFoto: Reuters/Scanpix
Film
23. juuli 2019, 19:30

Quentin Tarantino tahab Uma Thurmaniga kolmanda „Kill Billi“ filmi teha (2)

Kuulus filmirežissöör Quentin Tarantino on fänne õrritanud jutuga, et tahab teha kolmanda “Kill Billi” filmi. Mehe sõnul on ta sellest tõsiselt rääkinud ka “Kill Billi” staari Uma Thurmaniga. 

“Ma olen sellest pikalt mõelnud. Me rääkisime sellest eelmisel nädalal. Kui ükski mu tulevikus ilmuv film peaks inspireeritud olema eelmistest, siis teeks ma kindlasti kolmanda “Kill Billi”,” ütles ta. 

Tarantino on varasemalt rääkinud, et kui legendaarne põnevusfilm saaks järje, oleks kolmanda filmi sisu keskendunud Vernita Green’i tütrele, kes filmi esimeses osas pealt nägi, kuidas Beatrix Kiddo tema maja puruks peksis ja ema tappis. Nüüd muidugi, tahab ta selle eest kätte maksta. 

Kas kolmas osa tuleb? See ei ole veel kindel ning asja teeb veelgi kurvemaks, et äsja esilinastus Tarantino üheksas film “Once Upon a Time in Hollywood” ja ta on varasemalt lubanud, et pärast kümnendat filmi jätab ta režissööritööga hüvasti. Kümnenda filmiga on Tarantinol aga juba teised plaanid paigas: nimelt soovib ta teha täiskasvanulikuma versiooni “Star Trekist”, mis mehe sõnul peaks välja nägema nagu “Pulp Fiction” kosmoses.

Kuid asja võib päästa pisike detail - nimelt Tarantino kuuldavasti loeb “Kill Billi” kahte filmi ühe filmina, seega saaks Tarantino teha kolmanda “Kill Billi” oma veidrat lubadust rikkumata. Kuigi kolmas film pole veel kinnitatud, tundub, et Tarantinol on sellega tõsi taga.