Jaanus Saks aka Wild DiseaseFoto: Robin Roots
Saund
23. juuli 2019, 18:55

Räppar Jaanus Saksi rokistiilis lugu sündis kihlveo tagajärjel

Räpipundi Põhja-Tallinna räppar Jaanus Saks ehk Wild Disease avaldas juulis loo “Su säravad silmad”, mis üllataval kombel ei olnudki hip-hop lugu, vaid hoopis pehme roki žanrist. Mees rääkis Raadio 2 saates “Suveraadio”, et tegelikkuses sündis lugu kihlveo tagajärjel!

“Tegelikult oli meil üks diil sõpradega, Ma tegin ühe veits laululiku loo, sellise R&B loo, mis oli vähe aeglasem ja pole väga minulik. Ma tegin selle koos Johanna Randmanniga ja siis me viskasime nalja, et kui see saab 100 000 vaatamist Youtube'is, siis ma teen mingi pop-roki loo ka ära. Nii juhtus ja pidingi tegema!” tunnistas ta. 

Saks tunnistas, et ta on üllatunud, et lugu on saanud niivõrd populaarseks (muideks, Eesti YouTube's on lugu trending kategoorias esimesel kohal) ja palju positiivset tagasisidet saanud. “Ma päris niimoodi seda ei oodanud. Viskasime nalja, et kui see lugu käima läheb, siis peab hakkama bändi tegema,” naeris ta. "Kõik kirjutavad mulle, et õu, what the hell!”

Saksi sõnul on juba inimesed tema käest küsinud, et kuna järgmine sarnane lugu temalt tuleb, kuid ta ei oska öelda, kas see jääb tema esimeseks ja viimaseks pop-roki looks.

"Eile rääkisime oma bändi bassimehega, see oli ka muidugi poolnaljatades, aga et järgmise loo akordid on juba olemas, et hakkame tegema! Nüüd ongi veits imelik situatsioon, et tegelikult ei ole kunagi sellist mussi teinud ja samas on fun. Kui mingi hea idee tuleb, võiks lõbu pärast mingi projekti teha," sõnas Saks.

Muideks, lugu “Su säravad silmad” ei sündinud Saksi sõnul tühjast õhust, vaid siiski kellelegi erilisele mõeldes.