Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
24. juuli 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 25. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tänasega lõpeb su elus üks periood. Tunned, et oled teada saanud palju uut ning need teadmised ja kogemused aitavad edasi.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kaduneljapäeval võta ette suurpuhastus kodus, rohi peenraid ja tee kahjuritõrjet. Lõpeta suhted, mis on koormavaks kujunenud. Olulisi äriasju ära ette võta.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Mingid vanad lahendamata probleemid närivad sind. Võimalik, et põed oma varasemate tegude või ütlemiste pärast. Proovi endale oma vead andestada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Näed üht inimest uues valguses. Varem oli ta sulle pigem kergemeelse suhtleja ja flirtija mulje jätnud, nüüd aga märkad, et ta suudab hästi teha vastutusrikast tööd.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Marsi ja Jupiteri trigoon annab sulle suure hoo tegutsemiseks. Julge pealehakkamine olevat pool võitu, sinu vaatepunktist seirates täna ehk isegi kolmveerand!

Neitsi
23. august – 22. september

Oled kahe jalaga maa peal, mõistus ning emotsioonid on tasakaalus. Suhtlemine kaaslastega kujuneb ühtaegu nii kasulikuks kui ka meeldivaks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui oled juba pikka aega millegi kallal pusinud, suudad nüüd surnud punktist üle saada. Saad ehk aru mõnestki asjast, mis hiljuti liiga keerulisena tundus.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Märkad häid võimalusi oma töiste oskustega raha teenimiseks. Õnn võib sulle ka ootamatult kaela sadada – pole välistatud üllatuslik tööpakkumine.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sul võib abi vaja minna. Ära üritagi üksinda hakkama saada, pole mõtet valehäbi tunda ja asjatult põdeda, keegi tunneb võimalusest sind aidata rõõmu.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kui teised ei käitu ootuspäraselt, võid emotsionaalselt reageerida. Eriti kergesti kipud pirtsutama oma kallimaga suheldes. Proovi muutlikke tujusid talitseda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Et elu oleks kergem, ürita mitte mõelda neile olukordadele, mis on sinu jaoks keerulised ning hoidu suhtlemast inimestega, kelle käitumise suhtes tundlik oled.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Üksindus ei tee praegu head, ürita end ümbritseda meeldivate kaaslastega. Kõige parem on viibida ammuste tuttavate turvalises ja soojas seltskonnas.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Uuel eluaastal on sul küll terve hulk kohustusi, ent samas kasvavad võimalused ise otsuseid vastu võtta. Saad oma aega ise planeerida. Mõistus on terav, vaimset energiat palju – rakenda seda valdkondades, mida armastad! Kui oled lapsevanem, võta aega oma järeltulijatega vestlemiseks, nende arendamiseks.