Angelina Jolie liitub Marveli superkangelaste maailmaga. Foto: AP/Scanpix
Film
23. juuli 2019, 16:44

Marveli uutes filmides säravad Jolie, Portman ja Johansson (1)

Marveli stuudio kuulutas San Diego Comic-Conil välja kümme uut superkangelaste filmi, kirjutab BBC News.

Angelina Jolie kinnitas kuuldusi liitumisest Marveli kinoimpeeriumiga. Ta hakkab mängima linateoses "The Eternals" ("Igavesed") koos Salma Hayeki ja Richard Maddeniga ("Rocketman"). 

Natalie Portman naaseb astrofüüsik Jane Fosterina neljandasse Thori filmi "Thor: Armastus  ja kõu", kuid sedapuhku saab Thori kõuehaamer tema omaks - näitlejannast saab nais-Thor. "Väga mõnus. Mul on alati väike haamrikadedus olnud," ütles Portman publikule.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marvel Entertainment (@marvel) on

Scarlett Johansson saab Natasha Romanoffi ehk Musta Lesena isikliku filmi. Õigupoolest on selle võtted juba alanud ning Comic-Conil näidati rahvale Budapestis vändatud esimesi stseene. 

Scarlet Witchi rollist tuntud Elizabeth Olsen teatas Comic-Conil, et hakkab koos Benedict Cumberbatchiga mängima filmis "Doctor Strange in the Multiverse of Madness", mis eslinastub 2021. aasta mais. Scarlet Witch hakkab tegutsema ka Disney + telesarjas. Uue striiminguteenuse vahendusel jõuab publikuni mitu uut Marveli sarja, nende seas "Loki" Tom Hiddlestoniga ja "Hawkeye" Jeremy Renneri ja Kate Bishopiga.

Oscari-võitjast Mahershala Alist saab vampiirikütt Blade, keda 1998. aasta filmis kehastas Wesley Snipes. Marveli president Kevin Feige lisas, et tulekul on ka "Must Panter 2", "Galaktika valvurid 3", "Kapten Marvel 2" ning uus Fantastilise Neliku ja mutandifilm.