Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
23. juuli 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 24. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oled lähedastele väga hea ja usaldusväärne kaaslane. Tahad olla koos nendega, kellega on ühiseid mälestusi. Vajad romantikat ja naudid kunstielamusi.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Hoia pigem madalat profiili, ära kipu tähelepanu keskmesse. Päev on soodne selleks, et lõpetada tasapisi pooleliolevaid töid ning likvideerida vanad võlad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kipud kõhklema, enne iga sõna ütlemist üheksa korda mõtlema. See on liigne ettevaatus, kõik on ju selgeks mõeldud ja kaaslastega läbi arutatud. Ütle olulised sõnad julgelt välja.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Mitmed su kaaslased on tükk aega vaeva näinud, et asju õiges suunas liikuma panna. Nüüd tuleb ka sinul oma panus anda. Tee seda hoolega, siis on teil kõigil tulevikus kergem.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sinu tegemised kujunevad edukaks, kui sa pole liigselt kinni konkreetsetes reeglites ja nõuetes, vaid saad teemadele vabalt ja loominguliselt läheneda.

Neitsi
23. august – 22. september

Kui midagi planeerid, aga tekib vajadus neid plaane käigu pealt muuta, mõjub see sulle häirivalt. Ära raiska oma energiat närveerimisele, hoia oma tervist.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tunned end sõiduvees olevat, kui su igapäevane tegevus võimaldab loomingulisust. Seevastu täpsust nõudvad tegevused ei suju kuigi hästi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sind võidakse küll kritiseerida ja takistada, aga kui oled seesmiselt stabiilne ning oma eesmärkides kindel, ei suuda keegi sind kõigutada, rääkimata õigelt teelt kõrvale juhtimisest.

Ambur
22. november – 21. detsember

Päev toob informatsiooni, mida saad tulevikus oma asjade edendamisel kasutada. On palju suhtlemist, mis pakub meeldivaid elamusi ja annab ka vajalikke teadmisi.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Suhtlus on põnev ning täis vastuolusid. Mingi vestlus võib võtta ootamatu pöörde, pakkudes sulle põnevaid võimalusi, millest sa varem unistadagi ei ole osanud.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Päev on väsitav, aga põnev, annab võimaluse õppida paremini tundma nii iseennast kui ka mitmeid oma kaaslasi. Võimalik, et tekib vajadus võõrkeeles keerukatest küsimustest rääkida.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tunnetad, et oled oma töös järgmisele tasandile jõudnud ja ootad, et teised sinu edusamme vääriliselt hindaksid, sulle medali kaela riputaks ja plaksutaks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Uus aastaring toob suhtlemist erinevate inimestega. Ole julge ja avatud, ära suhtu teistesse eelarvamusega – nii saavutad kiiresti kontakti. Ära jäta kasutamata enesetäiendamisvõimalusi. Isiklikud suhted nõuavad palju tähelepanu. Kui kallite inimeste eest hoolitsed, hoiavad nemad omakorda sind.