Foto: Pexels.com
Film
23. juuli 2019, 13:41

Rootsi näitleja vahistati USAs alla 16aastase tüdrukuga seksimise eest (1)

USAs Floridas vahistati nädalavahetusel Rootsi näitleja, keda süüdistatakse seksuaalvahekorras alaealise tüdrukuga. Tüdruk olnud vanem kui 12, kuid noorem kui 16.

Aftonbladeti teatel tunnistas mitmes suures tele- ja teatriprojektis osalenud 40. eluaastates näitleja politseile, et oli alaealisega seksimise seadusevastasusega kursis, kuid otsustas riskida. Mees kinnitas, et armastab tüdrukut. Näitleja jäi vahele tänu tunnistajatele, kes olid teda näinud noore tüdrukuga hotellis pesitsemas ning sellest politseile teada andnud, vahendab Iltalehti.

Aftonbladet ei avalda mehe nime, kuid Florida Today teatel on tegu 44aastase Joaquin Rustan Nabi Olssoniga. Facebooki andmeil on Olsson Rootsi Kuningliku Draamateatri näitleja. IMDB.com näitab, et ta on mänginud kahes telesarjas kõrvalosatäitjana.

Näitleja oli tutvunud tüdrukuga sotsiaalmeedias ning suhelnud temaga pikemat aega. Aasta jooksul käis ta väidetavalt mitu korda USAs tüdrukuga kohtumas. Neiu on kinnitanud, et oli mehega seksuaalvahekorras, kuid vabal tahtel ja tasuta.

Ametlikult kahtlustatakse näitlejat viies kuriteos, sealhulgas grooming'us (kontakti otsimine alaealisega seksuaalsuhte eesmärgil ning tema peibutamine) ning seksis alla 16aastasega. Teda ähvardab 15aastane vabaduskaotus. Kahtlusalune vabanes 190 000 dollari suuruse kautsjoni vastu. Ta pidi loovutama oma passi politseile ega tohi kasutada internetti. Samuti ei tohi ta suhelda oma ohvri, tolle pereliikmete ning alla 18aastastega.