Jessica loodab oma looga teisi sõltuvuse käes vaevlejaid innustada. Foto: @jessicalandon12/Instagram
Inimesed
23. juuli 2019, 11:57

Playboy modellist sopajoodikuks: „Vedelesin oma mustuses, kuni uriin hakkas nahka söövitama...“ (12)

Piltilusast Playboy modellist Jessica Landonist oli 26. eluaastaks saanud alkohoolik, kes enda sõnul kulistas viina 24 tundi ööpäevas. Kuuajaline joomasööst lõppes sellega, et neiu nahk oli happelisest uriinist söövitatud ning organid hakkasid üles ütlema.

Jessica (37) on 2014. aasta 3. jaanuarist alates kaine olnud ning räägib oma loo teistele hoiatuseks. Ta usub, et hakkas alkoholist lohutust otsima lapsepõlveaegse seksuaalse ärakasutamise tõttu – lapsehoidja oli teda pilastanud, kui tüdruk oli viieaastane.

Jessica jõi peamiselt omaette. "Alkohol oli võluravim, mida olin otsinud, ainus, mis suutis mind ärevusest/paanikast ja sisemisest häbist vabastada," vahendab Daily Mail.

26aastasena pidi Jessica elama sõbra pööningul, kuid komistas ja kukkus üle trepirinnatise, maandus pea peale ning sai pesapallisuuruse ajuverevalumi. Õppust modell sellest ei võtnud. "Öösel vajusin ära ja ärkasin paanikas ja ägedalt värisedes, nii et hoidsin voodi kõrval veepudelis viina, juhuks kui peaksin liiga kaua magama ja võõrutusnähte tundma. Oksendasin kogu aeg verd. See oli maapealne põrgu. Lamasin põrandal ja oleksin end surnuks joonud. Ma ei suutnud WC-sse minna, sest olin liiga nõrk ja atrofeerunud. Lamasin kuu aega ühe koha peal ning urineerisin ja roojasin end täis."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JESSICA 🍓LANDON (@jessicalandon12) on

Uriini sees vedelemisest tekkisid puusadele ja sabakondile haavandid. "Viimaks põhjustas see veremürgituse. Sain aru, et olen suremas, ja mind tabas meeleheide. Helistasin ekskallimale ja anusin abi. Jumal tänatud, ta ilmus järgmisel hommikul koos kiirabiga kohale."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JESSICA 🍓LANDON (@jessicalandon12) on

Sõprade ja pere abiga sai Jessica sõltuvusest jagu. Nüüd aitab ta teisi kaaskannatajaid. "See tekitab ühtekuuluvustunde, mis kosutab hinge. Oma lugude jagamine teistega on väga võimas ja tervendav."  Eksmodell toonitab: alkohol tapab rohkem inimesi kui kõik teised meelemürgid kokku. "Selle laialdane reklaamimine ja ülistamine tuleks ära keelata või seda vähemalt piirata," ütleb Jessica, kes ootab oma kallima Matthew'ga esiklast.