Camp of Hip-Hop elustiililaagri avapäevVideo: Joel Juht
Üritused
23. juuli 2019, 08:35

GALERII JA VIDEO | Camp of Hip-Hop elustiililaager sai alguse maailmakuulsa Elena Fraulese tantsukoolitusega (1)

Camp of Hip-Hop on laager, mis on tänaseks toimunud juba 17 aastat – esmaspäeval avati see esmakordselt kuue erineva alaga, kuhu saabus koolitama ka maailmakuulus Elena Fraules.

Kuus ala, kõik erinevad – milline assortii! Camp of Hip-Hop elustiililaagris saab igaüks valida oma lemmiku: sport ja akrobaatika, tantsuklassid staaridega, lõbus fun-ala, inspireerivad Kasvu Hoone seminarid, mõnus kohtumispaik Dinder või õhtused “Hot Box” peod.

Eile astuti Liipa Talu väravast sisse ootusärevusega ning isegi väike vihm ei lasknud tujul langeda. Kui ühised kaaslased kämpingutest olid leitud või telgid üles seatud, oli aeg koolitusteks. Tantsuplatsi tõmbas käima Kid Tight Eyes, kes on maailma üks tuntumaid krump-stiili esindajaid. Platsil püsis energia viimse minutini ja üksteisele kaasa elamine andis hoogu ka esmakordsetele proovijatele. Kes ei õppinud tantsu, oli aga koha sisse seadnud spordialal, kus tipptreener Eiko Toom näitas ette jooksutehnikaid ning viis läbi mõnusa välitreeningu.

Kasvu Hoones haaras osalejate tähelepanu Peeter Taim, kes andis juhtnööre rahvusvaheliste projektide eestvedamiseks. Joel Juht rääkis laagrilistele teemal "Tantsija ABC", kust ei lahkunud inimesed ka pärast ametlikku lõppu, vaid jäid erinevatel vestlusteemadel arutlema õhtutundideni.

Camp of Hip-Hop’i avapäev tõi Eestisse veel Chicago footwork’i ja maailmakuulsa King Charles’i, kelle hea huumorimeel ja tantsuoskus moodustasid lummava kombinatsiooni.

Keegi aga polnud valmis kõige kuumemaks ōhtu naelaks – kontsade klõbinal võttis platsi üle Elena Fraules – tantsijanna, kelle Youtube’i kanalil on üle miljoni jälgija ja fänne kogu maailmas. “Muljed esimesest klassist on väga head, siin on suurepärane energia ja soov õppida, seega olen põnevil, mis hakkab juhtuma twerk’i ja heels’i klassides,” rääkis Fraules.

Vaata avapäeva muljeid videost ja galeriist!