Daša ŽukovaFoto: TASS/Scanpix
Inimesed
22. juuli 2019, 15:11

Abramovitši eksnaine kihlus Paris Hiltoni ekskallimaga (3)

Miljardär Roman Abramovitši eksabikaasa Daša Žukova ja seltskonnastaar Paris Hiltoni endine kallim, Kreeka laevandusmagnaadi pärija Stavros Niarchos III valmistuvad pulmadeks.

New York Posti teatel tegi Žukova kihluse teatavaks oma hiljutisel sünnipäevapeol New Yorgi menupaigas Red Rooster. Õnnesoovijate seas olnud sellised staarid nagu David Beckham, Liv Tyler, Tavi Gevinson ja Proenza Schouleri disainerid Jack McCollough ja Lazaro Hernandez. "Paar plaanib tänavu abielluda ja tegeleb üksikasjade täpsustamisega," teab Posti allikas.

Just New York Post oli see väljaanne, kes paljastas augustis 2017, et Chelsea FC omanik Roman Abramovitš on oma naisest kümne ühise aasta järel lahku läinud. Neil on kaks last: poeg ja tütar. Sama aasta lõpus tabati kaunis Daša Miami kunstimessil Niarchose seltsist. "Nad on ammu sõbrad olnud ja on hakanud viimasel ajal rohkem läbi käima," rääkis toona Posti allikas. 

Paris Hilton korraldas endast neli aastat nooremale Stavrosele 2006. aasta aprillis uhke sünnipäevapeo, kuid mõni nädal hiljem oli nende suhe juba läbi. Foto: Fame Pictures/Scanpix

Stavros hakkas 2005. aastal semmima Paris Hiltoniga, hüljates tema nimel oma senise sõbratari, endise lapstähe ja nüüdse disaineri Mary-Kate Olseni. Kuid 2006. aasta maiks oli suhe läbi.

Darjat ja Stavrost nähti hiljuti supermodell Karlie Klossi ja Josh Kushneri pulmas. Platsis oli teinegi kuulus kihlapaar Katy Perry ja Orlando Bloom.