Foto: @rihanapetra/Instagram
Inimesed
22. juuli 2019, 10:44

Malaisia ekskuninga advokaadid avaldavad tõe armuskandaali kohta (8)

Eelmisel nädalal lahvatas skandaal: mullu endise Miss Moskvaga abiellunud Malaisia ekskuningas olevat kaunitarist juba lahutatud. Kuid Oksana Vojevodina Instagrami kontole ilmunud video paistis kuuldusi kummutavat.

Eelmisel nädalal kirjutas Briti leht Daily Mail, et 22. juunil oli endine Kelantani sultan Muhammad V (50) lahutuse sisse andnud, ehkki alles kuu aega varem oli Oksana (27) sünnitanud poja. Malaisia kuningas ja endine Miss Moskva olid moslemi kommete kohaselt paari pandnud mullu juunis. Uudis sai avalikuks novembris, kui kõmuline paar pidas Moskvas maha küllusliku pulmapeo.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

Kui ajakirjanduses paljastati, et Oksana oli ühes Vene tõsielusarjas basseinis seksinud, loobus Muhammad V troonist. Kuid kohalik leht New Straits Times kinnitab, et tänavu 22. juunil andis ekskuningas lahutuse sisse. See jõustus 1. juulil.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

Oksana sotsiaalmeediakontol ei olnud armuskandaalist aga jälgegi - tema postitused kajastavad idüllilist elu eksvalitseja kaasana ja pisipoja emana. Pärast kuulduste vallandumist avaldas naitumise järel Rihana Oksana Petra nime kandev iluduskuninganna video, kus ta Muhammadiga romantiliselt tantsu keerutab. "Ta hoolib minust ja meie perest ning ma hoolitsen tema eest ning mõistagi tahan olla viimane inimene tema elus ja temaga elu lõpuni koos elada," ütles Oksana.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

Kuid nüüd kinnitavad Malaisia ekskuninga advokaadid, et abielu on tõepoolest läbi: Kelantani šariaadikohus olevat selleks Muhammadile loa andnud ning andnud 1. juulil välja lahutuse jõustumist tõendava dokumendi. Oksanale teatatud lahkuminekust neli nädalat tagasi tema Vene advokaadibüroo kaudu. Naisele olevat edastatud dokumendi koopia.

Kuid Daily Maili teatel nimetab eksmiss intervjuus Malaisia uudisteportaalile Malaysiakini kuuldusi lahutusest provokatsiooniks ning väidab, et tema pole Mohammadist lahutanud. Oksana ema Ljudmila Gorbatenko (48) keeldus lahutusuudist kommenteerimast.