Foto: @emilyhartridge/Instagram
Inimesed
22. juuli 2019, 09:58

Peig paljastab traagilisi detaile juutuuberi surmast elektritõukerattal (8)

12. juulil elektritõukerattaga avariisse sattunud ja surma saanud YouTube'i täht Emily Hartridge oli teel viljakuskliinikusse, paljastab tema kallim.

35aastane televisiooni- ja YouTube'i täht sattus kodulähedasel ringteel kokkupõrkesse veoautoga ning suri õnnetuskohal. Tema kallim Jacob Hazell (28) tunnistab, et just tema oli Emilyle elektritõukeratta kinkinud - sünnipäevaks. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Hartridge (@emilyhartridge) on

Emily oli sotsiaalmeedias kinnitanud, et Jacobi kujul leidis ta hingesugulase, kes teeb teda üliõnnelikuks. Neid ühendas võitlus depressiooniga. Jacob ei varja avalikkuse eest, et tema ise oli varem ka narkomaan. Kuid armastus võitis kõik. Personaaltreenerina tegutseva noormehe sõnul oli Emily saatuslikul päeval teel viljakuskliinikusse, sest nad tahtsid lapsevanemateks saada. Mõlemad olnud väga elevil ja õnnelikud - nende elus oli kõik lõpuks hästi. "Olime just kokku kolinud ja plaanisime pisiperet ... Mu süda on murtud, et Emilyt enam ei ole," räägib Hazell Instagrami videos pisaratega võideldes. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JAKE HAZELL (@jacob_hazell) on

Kui kliinikust teatati Jacobile, et Emily polnudki kokkulepitud ajal sinna jõudnud, haaras noormeest halb eelaimus. Ärevusest sai ahastus, kui noormees sattus uudise peale sõbratari hukkumisest.

Jacob oli saatusliku elektritõuksi kinkinud Emilyle vähem kui nädal enne õnnetust. "Mulle on öeldud, et mina olen süüdi, sest ma kinkisin selle talle, aga ma ei suuda niimoodi mõelda. Emily pere on öelnud, et ma ei tohi niimoodi mõelda." Jacobi sõnul olnud tema armsam kingist vaimustusest, kuid mõistnud särtsurattasõiduga kaasnevaid riske. Emily kandis alati kiivrit, toonitab Hazell. 

"Tean, et Emily oli see inimene, kes julgustas mind oma tunnetest rääkima. Tahan siia praegu video üles panna, et inimesi tänada ja öelda, et ma saan hakkama. Ma armastan teid kõiki ja ma armastan Emilyt ja olen tänulik toetuse eest, nii et aitäh teile."