Camp of Hip-Hop Foto: Jakob Meier/Eva Johanna Valkiainen
Üritused
19. juuli 2019, 15:47

GALERII | Liipa Talus sai stardipaugu Camp of Hip-Hop noortelaager

Sel nädalal startis Liipa Talus juba seitsmendat korda Camp of Hip-Hop noortelaager, mis on Eesti üks kõige kaasaegseimaid laagreid, paistes silma erakordsete tegevustega ja inspireerivate külalistega.

Camp of Hip-Hop noortelaager on suunatud 7-14-aastastele noortele ning nädala jooksul võetakse ette pööraseid väljakutseid ja seinast-seina põnevaid tegevusi. Avapäeval muutusid kämpingud põgenemistubadeks, kus meeskondadel tuli lahendada nutikust ja osavust nõudvaid ülesandeid ning otsida üles oma kasvatajad.

Teaduspäeval sai näha, kuidas reageerivad omavahel Coca-Cola ja piim, kuidas põleb suhkur ja meisterdada ise lima. Kohapealt ei puudunud ka mustkunstnikute maagilised trikid ning teadusteater tõi lavale tossu, tuld ja särtsakaid üllatusi. 

Staaripäeval tuli noortelaagrisse külla Stefan, kes inspireeris noori oma eduloo ja huvitavate kogemustega. Põnev oli vestelda staarielu erinevatel teemadel ning Stefaniga koos tuli tugevamatel laval isegi kätekõverdusi sooritada! Autogrammide järjekorral ei paistnudki lõppu, sest ega tõelised fännid ei lase ju oma iidolit niisama minema! 

Õhtud on Camp of Hip-Hop noorelaagris meeleolukad, sest iga päev tuleb tiimidel koos midagi ette valmistada ning päeva lõpus algab show. Siiani on koos meisterdatud lippe, loodud ise teaduskomöödia ning valmistatud otsast lõpuni üks vägev playback show. Laval on rokkinud nii Shrek ja Fiona, Nublu, Ariana Grande kui ka teised armastatud tegelased. Mõnusad saunaõhtud, veemängud Liipa Talu rannas ja unustamatute hittidega diskod on Camp of Hip-Hop noortelaagri vaieldamatu osa.

Nädala jooksul ootab ees veel palju uusi tegevusi ning pühapäevane lõppkontsert. Ärevus kasvab, emotsioonid on laes ning laagrilised ei jõua uut päeva ära oodata! 

Juba järgmisel nädalal võtab Liipa Talu üle aga Camp of Hip-Hop Elustiililaager, mis toob kohale Eesti ja välismaa staarid. Veel on võimalus tulla kohale üheks päevaks. Registreeruda saab SIIN