Brad Jurjens ja Jaak Madison eile Tartus toimunud Metallica kontserdilFoto: Erakogu
Inimesed
19. juuli 2019, 14:22

Brad Jurjens Metallica kontserdist: bändimehed hakkavad väheke vanaks jääma (18)

„Metallica on Metallica, nad on alati head, aga hakkavad väheke vanaks jääma,” räägib rokkar Brad Jurjens ehk Priit Jürjens, kes käis eilset Metallica kontserti kuulamas koos EKRE poliitiku Jaak Madisoniga.

Brad Jurjens lisab, et vanasti olid bändimehed reipamad. „Me kõik jääme kunagi vanaks,” ütleb ta.

„Kontserdi esimene pool eriti ei tõmmanud, kui uuemaid lugusid mängiti,” räägib Brad. Tema hinnangul tuligi enamik fänne nautima just vanemaid palu. 

„See oli äge, et nad mängisid vanu hitte, mida ma väga kuulda tahtsin,” sõnab Jurjens. Tema lemmiklood Metallicalt on „Master of Puppets” ja „For Whom The Bell Tolls”, mis suurkontserdil ka kõlasid.

Jurjensi sõnul oli Metallicast väga julge teha kontsert katuseta laval. „Kui vihma oleks sadanud, siis ma ei tea, mida nad oleks teinud,” ütleb ta.

Rokkar oli üllatunud, et Metallica kaverdas kõigi valikus olnud lugude seast just Vennaskonna laulu „Insener Garini hüperboloid”. See tuli tema hinnangul Metallical väga hästi välja. „Kõik mu ümber olid päris sillas sellest, et Metallica Vennaskonda mängis. Seda iga päev ei näe,” kommenteerib Jurjens.