Marilin Look ja Rainer VakraFoto: Erlend Štaub
Inimesed
4. september 2019, 09:52

Rainer Vakra teise lapse sünnist: müstiline, vägev ja uskumatu, mida naised suudavad (33)

Rainer Vakra jagab sotsiaalmeedias rõõmusündmust – tema kallim Marilin Look tõi ilmale teise lapse. 

"Konrad sai endale väikevenna täna hommikul kell 6. Sünnituse võtan kokku lühidalt: müstiline, vägev ja uskumatu, mida naised suudavad. Ja seda armast väikest uut hinge nähes pole lihtsalt võimalik, et õnne- ja rõõmupisarat ei poeta," õhkab Varka.

Poliitik ütleb, et nime valimise osas on neil kogemus olemas. "See ilmutab ennast siis, kui uuele väikemehele pikalt ja rahulikult silma vaatad."

"Muidugi on meil eelmisest korrast kogemused ja teadmised, aga tunnistan, et lapse sünd on nii eriline sündmus, et selleks pole võimalik end kunagi täielikult ette valmistada. Lihtsalt iga uue elu algus on kordumatu," räägib ta.

Teise lapse ootusest andis paarike teada juulis pildiga Instagramis, kus Marilin Look suure beebikõhuga poseeris. "Üks, kaks, kolm, neli," kirjutas Vakra, viidates peatselt neljaliikmelisele perekonnale. 

 
 
 
View this post on Instagram

Üks, kaks, kolm, neli :-) Foto: Annika Metsla #meiepere

A post shared by Rainer Vakra (@rainervakra) on

Raineri ja Marilini esiklaps Konrad sündis 2017. aastal. Toona rääkis Vakra Õhtulehele, et nad valmistusid lapse sünniks raamatutest lisateadmisi ammutades.

„Loomulikult on palju kasu ka sugulastest ja sõpradest, kes alati hea nõuga aitavad," sõnas ta toona. „Kõige olulisem on võtta uus ilmakodanik vastu suure armastusega ja pakkuda talle piisavalt turvatunnet.“

Rainer ja Marilin tunnevad teineteist juba ülikoolipäevilt. „Kui ma Tallinna ülikoolis magistrikraadi tegin, märkasin ühes loengus ilusat tüdrukut, kes teadis õppejõu küsimustele kõiki vastuseid. Meie tutvus arenes sõpruseks, millest aastatega kasvas välja midagi hoopis suuremat ja enamat,“ on Vakra Õhtulehele meenutanud.

Esmakordselt jäid nad koos silma 2014. aasta juulis, kui Karel ja Merilyn Rüütli pulma pidasid. Siis ei hakanud Rainer suhtele veel silti külge kleepima. 2015. aastal väisasid nad koos aga presidendi vastuvõttu ning mees kinnitas, et nad on ka kokku kolinud. Ühtlasi kiitis Rainer Marilini head kokkamisoskust. „Peale pikki päevi, kui ma kampaaniat tehes lõpuks koju jõudsin, oskas Marilin mind üllatada mu lemmiktoitudega, näiteks kartulipudru ja hakklihakastmega.“

Rainer ja Marilin ei ole siiani oma suhet ametlikuks teinud, ehk abiellu astunud. Kui paaril sündis esimene laps, ütles Rainer, et pulmakellad kindlasti helisemata ei jää. „Mäletan, kui minu vanaisa ja vanaema tähistasid briljantpulmi, ja minu vanemadki on olnud abielus juba 37 aastat - nemad ongi mulle eeskujuks," lubas ta toona.