Metallica fänn. Pilt on illustreerivFoto: Aldo Luud
Lugejakiri
19. juuli 2019, 11:31

Metallica kontserdikülastaja: platsilt lahkudes hakkas purgimeres silma ka kasutatud preservatiiv (29)

"Sai Metallica ka ära nähtud. ERMi taha voolav rahvamass oli ikka meeletu, seda katkematut inimvoolu ääristasid kummalgi pool teed vōpsiku servas kahel jalal põietühjendajad, naised aga pidid sügavamasse padrikusse tungima," kirjeldab üks Metallica Tartu kontserti külastanud Õhtulehe lugeja.

"Üks kamp pressis näiteks koos märjukest täis Konsumi ostukäruga sihtpunkti suunas. Pidu oli vihane, lendas tuld ja tossu, juukseid ja näppe. Mida pimedamaks läks, seda rohkem rahvas kaasa elama hakkas. Korraks tundus, et selja taga on puhkenud massikaklus, aga tähelepanelikumal vaatlusel selgus, et hoopis punt karvasemat rahvast vihtus tantsida. Tantsijad ise aga olid nii kinni tõmmanud, et kukkusid tantsuhoos aeg-ajalt rahvasse.

Lisaks kimusid meie taga paar pika habemega metallisõpra niimoodi kanepipläru, et endalgi hakkas lambist naer peale tikkuma. Pidu oli täiega vägev, mulle meeldis!

Pärast viimast lugu voolasime inimjõena mööda purkidest ja topsidest krõbisevat platsi väljapääsu suunas ja muu hulgas hakkas purgimeres silma isegi üks kasutatud preservatiiv, ehk siis kellelgi oli tore õhtu olnud..."