Kirsti TimmerFoto: Laura Strandberg/Nipiraamat
Õhtulehe horoskoobid
19. juuli 2019, 07:00

TIMMERI TAROSKOOP 22.–28. juuli | Jääradest tuleks eemale hoida, Kaksikud kipuvad võõrastesse valdustesse (15)

Telenägu ja raadiohääl Kirsti Timmer on andekas mitmel rindel. Taas raadiosse naasnud naine avaldab oma kodulehel erinevaid soovitusi ja nõuandeid, ning paneb ka kaarte. Nüüd jagab Kirsti Õhtulehe vahendusel oma nädala taroskoopi. Vaata, mida eesootav nädal sinu tähemärgile toob!

JÄÄR peaks selle nädala maha magama, sest see pole üldse tore nädal talle. Jäär on enesehaletseja juba nädala algul. Ta tunneb, et on väsinud, tal ei õnnestu midagi ja endale omaselt teeb ta selle tohutuks probleemiks. Ärge teisi enda ümber selle hädaldamisega hulluks ajage. Raha Jääral praegu on, aga ta suudab selles ka probleemi näha. Jääradest tuleb sel nädalal eemale hoida, nad tõmbavad igast pisiasjast suure tüli üles. Kõigega on vastuolus. Kullakesed - see on teie peas kinni!

SÕNN peab olema ettevaatlik, silmad kuklasse. Ärge ronige ise ussipessa, saate nõelata! Sel nädalal on Sõnnil vaja midagi õppida, see on tema jaoks uus asi ja tal on seda tarvis selleks, et oma tööd paremini teha. Sõnn on uute teadmiste üle väga õnnelik ja elu tundub poole ilusam. Suhete osas on Sõnnil aga illusioonid - teile tundub, et teil on päris suur valik, keda võtta, keda jätta... See on illusioon, kui asjaks läheb, siis pole kedagi. 

KAKSIKUD on sel nädalal nostalgilised, vaatavad vanu pilte, räägivad kui äge ikka kõik vanasti oli ja tunnevad seejuures teatavat kurbustunnet - kõik ongi möödas! Kaaslase suhtes on Kaksikud sel nädalal ülihoolivad. Tööl on ootamas uued algused - võimalik, et teid ootab ees väga tasuv projekt, sest sel nädalal raha Kaksikuid armastab. Nii mõnedki Kaksikud võtavad ette reisi või vähemalt ostavad lennupiletid. Nädala lõpus peavad suhtes Kaksikud oma käed “teki peal” hoidma, kipute näppima võõraid valdusi. Tuletan meelde, et te olete suhtes! Vallalised - andke minna, aga midagi sealt ei tule!

Täispikka taroskoopi loe Kristi kodulehelt.