Foto: pressifotod
Üritused
18. juuli 2019, 15:14

FOTOD | Vaata, kuidas kerkib täna algava Beach Grind festivali lava

Neljapäeval algab Pärnus, klubis Sunset elektroonilise muusika festival Beach Grind. Esimest korda kolmel päeval toimuv festival toob suvepealinna kohalikud ja välismaised suurnimed: Showtek, Netsky, Wateva, Lemon Fight ja täna õhtul üles astuvad Dimension ja nublu.

Festivalikorraldajad on alates eilsest Pärnus, kus käivad viimased ettevalmistused täna õhtul algavaks festivaliks. Beach Grindi kahel laval astuvad täna üles Londoni trummi ja bassi produtsent Dimension, Eesti kuumim räppar nublu ja Rämmar DJ’d.

Homme vallutavad lavalauad Eestis palavalt armastatud Belgia produtsent Netsky, just Armin van Buureni plaadifirma alt singli avaldanud elektrooniline duo Wateva ja Bianca peosarja residendid. Festivali lõpetavad laupäeval Hollandi bassimuusika duo Showtek, harva avalikult esinev Lemon Fight ja Grindi enda residendid.

Beach Grind toimub sel nädalavahetusel, 18.-20. juulil. Festivaliväravad avanevad igal õhtul kell 22. Lisaks toimub reedel ja laupäeval klubi Sunseti terrassil päevane muusikaprogramm ja tegevused Coca-Cola alal.

Viimased eelmüügipiletid on saadaval festivali kodulehel. Kohapeal on võimalik soetada ühe päeva pileteid samale õhtule.