Kethi UibomägiFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
25. juuli 2019, 11:27

KOHTUMINE FÄNNIGA | Kethi Uibomägi: ekstaasis fänn jälitas mind videokaameraga (12)

„See on minu jaoks alati hästi armas üllatus, kui kellelegi minu nägemine rõõmu valmistab,” räägib laulja Kethi Uibomägi. Kord kohtas Kethi üritusel fänni – viisakat ja soliidset meest, kes oli näinud kõiki tema intervjuusid. Niisiis tegid nad koos pilti.

Umbes aasta hiljem astus kontserdil Kethi juurde seesama fänn, kuid siis ei julgenud mees kodurahu säilimise huvides pilti teha. „Ta keeldus, sest eelmine kord oli ta naine telefoni vaadanud, pilti näinud ning kaks nädalat mehega mitte rääkinud,” selgitab Kethi. Nimelt ei saanud naine aru, kes oli blondiin, kellega tema mees poseeris.

Ebameeldiv jälitaja

Alles hiljuti tuli Kethil ette aga kummaline vahejuhtum tänavuse laulupeo rongkäigul, kus ta marssis koos Valga Põhikooli lastekooriga. Nimelt märkas Kethi vanema digikaameraga filmivat meest. „Alguses ma ei teinud väljagi,” arvas ta esmalt, et ehk soovis mees hoopiski lõbusat rongkäiku jäädvustada.

Kethi märkas peagi, et filmija jälitas just teda. „Kui ta käis kaasas kilomeetri ja teise veel, hakkas natuke kõhe,” räägib ta. „Kaamera oli terve tee minu poole suunatud, ta suumis sisse, filmis mind nii alt kui ülevalt. Ta läks täiesti ekstaasi!” kirjeldab Kethi mehe häirivat käitumist.

Seepeale proovis lauljatar mehe eest põgeneda, kuid lõpuks leidis filmija ta uuesti inimeste seast üles. Jälitaja õnnestus maha raputada alles rongkäigu lõpus lauljaid ja laulupeo publikut eraldava piirde juures. „Ta tungis ka sealt läbi, kuid siis jooksis turvamees talle järgi ja viis ta teisele poole tagasi,” räägib Kethi, kuidas ta tundmatu filmija käest pääses.

„See oli esimene kord, kui ma tundsin, et mul hakkas ikka väga ebamugav,” meenutab ta kummalist seika laulupeol.