Maiken Schmidt, Priit PiusFoto: ERLEND ŠTAUB
Inimesed
17. juuli 2019, 18:34

Hõissa! Priit Pius ja Maiken Schmidt abiellusid (19)

Näitlejapaar Maiken Schmidt ja Priit Pius sõudsid abieluranda. Kaunist pulmapilti noortest jagab oma sotsiaalmeediakontol pulmakorraldusfirma. Muide, sama firma korraldas ka Priidu venna Märdi ja tema abikaasa Saara Piusi pulma. 

Pildi juures on kasutatud märksõna, mis viitab Käsmus asuvale restoranile Kaspervik, andes aimu, et noored peavad oma tähtsa päeva peo just seal. 

Aasta alguses tunnistas Maiken Eesti Naisele antud intervjuus, et oli Priiduga neli aastat koos ja seejärel aasta lahus. “Tundus, et meie suhe sai otsa,” ütles Maiken. Siis, ühiste sõprade pulmas, istuti kirikus kõrvuti ja jäädigi kokku. Seda pausi oli vaja, arvab Maiken tagantjärele: “Väga raske on väärtustada, mis sul on, kui elu sind ainult hoiab. Tunnen, et Priit tuli mu ellu tagasi õigel ajal.”

Ka rääkis Maiken pisut abiellumise teemal, küll paljastamata, et nad Priiduga sel suvel paari lähevad. "Minu jaoks on laulatus miski, mis annab edaspidi jõudu hoida seda, mis sul on. Kui annad vande, võtab keegi su justkui oma tiiva alla."

Mullu märtsis sündis Maikeni ja Priidu perre poeg Johannes.