Katrin LustFoto: Priit Simson/ Ekspress Meedia
Tele
17. juuli 2019, 14:00

PÕNEV! Kas Katrin Lust toob sügisel Kanal 2 ekraanile uue krimisaate? (13)

Juunis kirjutas Õhtuleht, et „Kuuuurijaga“ Kanal 2-te kolinud Katrin Lust alustas sel suvel ka uue teleprojektiga. Saatejuht postitas täna Instagrami pildi uue saate võtetelt ning pilt paljastab, et tegu võib olla krimisaatega.
 
 
 
View this post on Instagram

Sündimas on midagi väga põnevat #kanal2 #tv #exciting #keepwatching #investigationdiscovery #😀 #📺 #🤔

A post shared by Katrin Lust (@katrinlust) on

Lust ise hetkel veel saatest ja selle sisust lähemalt rääkida ei soovi.

„Väga täpselt sellest ei räägiks. Võin öelda, et tegutsen selle nimel, et inimeste külmad talveõhtud oleksid särisevad ja huvitavad. Ma tahaksin kõik need saated ära filmida ja siis rääkida. Filmimine on praegu poole peal ja ma olen tõesti väga põnevil ja väga tore on midagi teistsugust teha,“ ütleb ta.

„Ma võin öelda, et Marii Karell ütles mõnda aega tagasi, et ta hakkab TV3-s tegema midagi sellist, mida pole varem tehtud. Ma tahaks ka öelda, et ma teen midagi sellist, mille sarnast pole varem Eestis tehtud. Ma arvan, et see tuleb väga karm aga huvitav kraam,“ õrritab ta.

Lust sõnul räägib ta uue saate sisust lähemalt, kui kõik osad on filmitud. „Ebaõiglane oleks hakata ette midagi kuulutama, need on tegelikult sellised lood, kus tuleb veel filmida ja vaeva näha,“ nendib ta.

Ka Kanal 2 programmijuht Kaspar Kaljas ei taha veel hetkel Lusti uue teleprojekti kohta midagi paljastada.

„Kanal 2 võib öelda seda, et meil meeleolukas koostöö Katrin Lustiga jätkub nii tema praeguste kui tulevaste projektide raames. See on praegu kõik, mis ma saan öelda. Töö uute saadete ja formaatide ettevalmistusel käib hooga,“ sõnab ta.