Inimesed

Malaisia endine kuningas ja Vene miss läksid pärast lapse sündi lahku (8)

LISA KOMMENTAAR

mx3517. juuli 2019, 22:35
Mis siin imestada.. vene mutt oli raha peal väljas...peaaegu kindlasti ka FSB kellel suurepärane võimalus luure andmeid koguda... kahjuks ei suutnud FSB imikut oma ridadesse värvata...
est17. juuli 2019, 18:42
Valge naine arvab, et kui musta mehega abiellub, siis saab ta öösel musta m ja päeval tema raha kulutada. Tegelikult võetakse vabadus ja hullikesed on elu lõpuni orjad. Kuidas inimesed ei tea, et moslemiriigis ei ole naine inimene, vaid on midagi looma sarnast, ega neid muidu mitut ei lubata pidada.
Natuke maailma näinud17. juuli 2019, 19:40
Jah sa oled kohutavalt tark omast arust. Lausa islamimaade ekspert. Kas oled seal elanud ja oskad nende keelt? Või arvadki et lugesid ühe loo moslemivihkajate veebilehelt ja kohe tead kõigest seal maal toimuvast paremini kui moslemid ise? Arvamus et iga moslemi naine igas moslemimaas on keti otsas olev ori on küll suht absurd. Kõik miljon moslemit ei käitu ometi ühtmoodi justnagu sina ei käitu samamoodi kui Lõuna-Sudaani või Kongo kristlased. Mõned mehed seal on täiesti naiste tuhvli all, usu mind
......17. juuli 2019, 18:39
Selle vene "pornostaari" kannatuste rada alles algab. Aga ehk saavad edaspidi meie feministidest kirjasurad, tolerandid targemaks kui sellistel " juhtumitel " silma peal hoitakse :) Islam,o teiste usulahkude allutamise usk.
v17. juuli 2019, 22:06
Mõtetu17. juuli 2019, 16:32
memm,vana hobu sai kaera asemel veskikivi.
ei imesta17. juuli 2019, 15:43
kui mees adekvaatselt olukorda hinnata ei suuda. mida teha siis .kuidas need põdurad vanakesed ikka na naiivsed kõik enamasti on , ma ei tea. aga imestamiseks puudub ses loos igasugune põhjus.
õudus kuubis, naised on hullud!17. juuli 2019, 15:03
Nüüd on lugu nii, et plika jääb liignaiseks, sest ta on kuningliku õukonna jaoks ebapuhas tegelane. See on veel hästi. Aga kui miss koju tahab, siis lapsest vastavalt moslemi kommetele peab ta loobuma, laps, eriti poisslaps ,kuulub alati isale---seda küll mõne aasta pärast, kaela kandes.