Laura Kaeppeler krooniti 2012. aastal Miss Ameerikaks. Võistlusel tutvus ta Fleissiga ning pidas temaga 2014. aastal pulmi. Foto: Reuters/Scanpix
Tele
17. juuli 2019, 13:00

„Poissmehe“ looja vägivallatses oma raseda naise kallal?

Los Angelese kohtunik rahuldas reality-sarja "Bachelor" ("Poissmees") looja Mike Fleissi (55) abikaasa Laura Fleissi (31) taotluse ning kehtestas Mike'ile tema suhtes ajutise lähenemiskeelu. 2012. aasta Miss Ameerika Laura väidab, et Fleiss nõudis temalt abordi tegemist ja tuli talle kallale.

Netiväljaande The Blast valduses oleva avalduse järgi väitis Laura Fleiss (neiuna Kaeppeler), et abikaasa nõudis temalt abordi tegemist 4. juulil nende ühises kodus Hawaiil Kauai saarel. Kohtudokumentides ütleb Laura, et tema rasedus on jõudnud umbes 10. nädalasse. Abielupaari esiklaps Benjamin on neljane, vahendab People.com. 10. juulil andis Mike Fleiss lahutuse sisse.

Laura sõnul oli nende poeg Ben 4. juulil samas majas kõrvaltoas, kui Mike temalt aborti nõudis. "Kui sa aborti teed, võime elada vanamoodi edasi," öelnud "Poissmehe" looja. Enne 4. juulit olevat mees ähvardanud, et kui Laura rasedust ei katkesta, teeb ta abielule lõpu. 4. juulil olevat Mike ähvardanud Laurat ka temalt raha äravõtmisega. "Esmaspäevast maksad kõike omaenda raha eest." Fleiss toonud kuuldavale ka laused "Kui ma sind järgmine kord näen, ei taha ma su kõhtu enam näha" ning "Sul on valikuvõimalus, sa saad valida. Teed abordi või lähed Wisconsinisse tagasi, aga Beni sa kaasa ei võta".

Endine Miss Wisconsin, kes 2012. aastal krooniti Ameerika iluduskuningannaks, seletas kohtudokumentides, et sõimu on ta Mike'i suust varemgi kuulnud. "Viimastel nädalatel on ta muutunud raevukaks, kuna ootan meie teist last." Laura ei varja, et Mike oli talle abielu jooksul korduvalt öelnud: ta ei soovi enam teist last. Ka juba enne abielu oli Fleiss rääkinud, et saab Lauraga üheainsa lapse. 

Ema ja sündimata laps võinuks rängalt viga saada

6. juulil naasnud Mike raevunult koju, krabanud ülakorruse magamistoas naise käest mobiiltelefoni ning tormanud trepimademele. Laura järgnes, et telefoni tagasi saada. "Siis ta karjus, et lükkab mu trepist alla." 

Laura järgnes Mike'ile ka välisukse juurde. Kuid enne selleni jõudmist "krabas ta mu kehast kinni, surus mu jõuga vastu seina ja hoidis mind kinni. Kui ma lahti rabelesin, lükkas ta mind kätega agressiivselt endast eemale, astudes ise telefoni tagastamata uksest välja. Siis läks ta oma kastiauto juurde, mis oli meie sissesõidurajale pargitud, ja karjus: "Ma peksan sul näo sodiks,"" väidab Laura Fleiss kohtupabereis.

Kui Mike autosse istus, üritanud naine veel juhipoolse astmelaua peal telefoni tagasi nõuda, kuid mees pannud autole hääled sisse, tagurdanud ning pidurdanud siis järsult, nii et rase abikaasa oleks äärepealt maha kukkunud või uksega pihta saanud. Siis lükanud Mike Laura astmelt maha, tõmmanud ukse kinni ning sõitnud tema telefoniga minema.

"Olin intsidendist äärmiselt traumeeritud ja hakkasin hüsteeriliselt nutma. Minu sündimata laps ja mina oleksime võinud tõsiselt viga saada, kui ma oleksin astmelaualt maha kukkunud või rataste alla jäänud."

Rünnak jäi Laura kinnitusel turvakaamerale. Ta on kohtule esitanud ka fotod oma kehal olevatest verevalumitest. 

Paarike tutvus 2012 Miss Ameerika võistlusel, kus Mike oli üks kohtunikest. Nad abiellusid 2014. aasta aprillis Fleissi Malibu kodus. Tseremoonia viis läbi "Poissmehe" saatejuht Chris Harrison.