Printsess Diana 1997. aasta mais. Diana hukkus sama aasta 31. augustil vaid 36aastasena. Foto: PA Wire/PA Images
Inimesed
16. juuli 2019, 17:08

Kas printsess Diana hing elab edasi nelja-aastases poisis?

Austraalia telesaatejuht David Campbell väidab, et tema nelja-aastane poeg on printsess Diana reinkarnatsioon.

45aastane Campbell kirjutab ajakirjas Stellar, et tema poeg Billy väidab end varem olevat olnud printsess Diana. Sellist juttu ajavat Billy juba poolteist aastat. Telesaates "Today Extra" rääkis Campbell sedagi, et pani koos abikaasa Lisaga Billy teadmised Diana elu asjus proovile - ning tulemus olnud vapustav! 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by David Campbell (@davidcampbell73) on

"Tegime testi. Panime üles igasuguste losside pildid, Balmoral, Windsor ... ja küsisime: "Milline neist oli sinu Balmorali loss?" Ja Billy näitas: see!" Poiss osanud näidata Šoti lossi, kus printsess Diana ja tema ülejäänud pere puhkust veeta armastas.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by David Campbell (@davidcampbell73) on

David, kel on veel kolm last, kinnitab, et Billy (ülal oleval pildil koos vanema venna Leo ja kaksikõe Bettyga) väitis juba pisikesena, et öösiti olevat vaimud ta ära viinud ja hommikul tagasi toonud. Ent jutud printsess Dianana veedetud elust said alguse siis, kui keegi Billy emale Lisale Diana pildiga kaardi saatis. "Billy näitas näpuga: "Näed, ma olin see printsess.""

Davidi kinnitusel pole ei tema ega Lisa Billyle midagi Diana elust rääkinud. Kuid poiss olevat maininud poegi, kes temal, Billyl, printsessina olevat olnud. Dianal ja prints Charlesil on teadupärast kaks poega, William ja Harry. Ka Balmorali lossi olevat Billy šotlasest peretuttavale hämmastava täpsusega kirjeldanud. "Ta  rääkis, et lossi peal olid ükssarvikud ja et selle nimi oli Balmoral."