Siret Kotka-Repinski ja Martin RepinskiFoto: Teet Malsroos
Inimesed
16. juuli 2019, 12:41

Martin Repinski nõuab naiselt kohtu kaudu lahutust! Siret Kotka-Repinski: mul pole midagi kommenteerida (96)

Veebruaris tuli ilmsiks, et riigikogu liikmete, keskerakondlastest abielupaari Martin Repinski (32) ja Siret Kotka-Repinski (32) vahele on tulnud Jõhvi vallavolikogu aseesimees Jekaterina Vassiljeva (29). Toona eitas Martin uut kirglikku romaani, kuid nüüd nõuab ta juba kohtu kaudu Siretilt lahutust.

2017. aasta kevadel Narva Issanda Ülestõusmise Peakirikus sõlmitud liidu lahutust hakatakse arutama Viru maakohtus Rakvere kohtumajas 3. septembril. Tegu on Martin Repinski hagiga Siret Kotka-Repinski vastu abielulahutuse nõudes. 

Siret Kotka-Repinski vastab Õhtulehele SMSi teel: „Helistage Martin Repinskile, mul ei ole midagi kommenteerida.“

Veebruaris kirjutas Kroonika, et Martin Repinskil ja Jekaterina Vassiljeval, kes on ka Narva-Jõesuu bikiinimiss 2011, on väidetavalt kirglik romaan. Martin ja Jekaterina olevat puhanud koos Tartus ja reisinud Itaalias. „Mina olen ka seda lugu kuulnud ja tean, kust see tuleb: see on valimiseelne laim. Mind tahetakse näidata halvas valguses,” lükkas Martin Kroonika väited ümber. Suhtekriisi eitas ka Siret. 

Eelmise aasta augustis osalesid Jekaterina Vassiljeva ja Martin Repinski Narvas peetud Postimehe klubiõhtul „Trehvunks“, kus arutleti selle üle, kuidas muutub rahva vaimne võimekus ajas. Foto: TAIRO LUTTER/EESTI MEEDIA

Tollal Jõhvi vallavanema ametis olnud Martin vastas Kroonikas ilmunule siis oma sotsiaalmeedias, nimetades väiteid veel kord opositsiooni liikmete ja konkurentide kätetööks. „Poliitik peab taluma kahjuks kõike, ka seda, et tema perekonda rünnatakse. Me oleme kolmekesi õnnelikud ning lahutust me plaanides pole, nagu tänases Kroonikas võib sellel teemal lugeda,“ kirjutas Repinski.

Mais aga selgus, et kevadel jooksis karile ka Jekaterina abielu Anton Vassiljeviga (30) ning paari koju kolis viimase asemel sisse hoopis Martin. „Mina seal majas enam ei ela. Kolisin välja, sest Martin kolis sisse,“ ütles Anton Kroonikale. Jekaterina olevat tunnistanud talle ise kõik üles. „Ma panin ta fakti ette, istusime maha ja käskisin tal kõik ausalt ära rääkida. See juhtus 6. või 7. märtsil. Ta kinnitas kõike. Muidugi on stressirohke, aga mis parata. Parem nii kui elada vales ja teadmatuses.“ Siis tunnistas lõpuks ka Siret Kroonikale: „Meie abielu on väga suures kriisis, aga püüame seda päästa.“ 

Neli aastat: kihlus, pulm, laps ja lahkuminek

Jutud Martini ja Sireti kohta läksid liikvele 2015. aastal, kui üritustelt lahkuti koos, linna peal jalutati käsikäes ning väidetavalt seisis Martini auto öösiti Sireti Kadrioru maja ees, kuhu mees oli kuuldavasti praktiliselt juba ka sisse kolinud. Toona ei soostunud kumbki teemat lähemalt kommenteerima.

2016. aasta jaanuaris sattus Martin konflikti Keskerakonna fraktsiooni liikme Dmitri Dmitrijeviga (37), kes hakkas väidetavalt Siretile külge ajama. Too lukustas ennast hotellituppa, kuhu Dmitri üritas järgenda.

Martin selgitas, et ta üritas Dmitrit rahustada ja oli sunnitud teda selleks lööma. Pärast seda läks ta enda sõnul magama, kuid Dmitri olevat veidi hüsteeritsenud ja sõitnud seejärel minema.Siret avaldas hiljem Martini rüütelliku käitumise eest tänu. „Ütlen vaid, et olen siiralt tänulik Martin Repinskile minu kaitseks väljaastumise eest. Martin on varemalt juba kirjeldanud tol õhtul aset leidnud sündmust.“

Sama aasta naistepäeval üllatas Martin Siretit sületäie punaste roosidega. Armunud noored jäid Õhtulehe teele Toompea lossi koridoris. Nähes ajakirjanikku ja piltnikku, kiirendas paar sammu. „Kas sada roosi?“ uuris fotograaf, ent duo jättis vastamata.Selleks ajaks oli ka selge, et mõlemaid seob midagi palju enamat kui sõprus ja ühised ideed. Õhtulehe küsimust, kas noored on kihlunud, kommenteeris Siret: „Vastab tõele, et oleme Martiniga koos.“

Foto: Kolm aastat tagasi naistepäeval üllatas Martin Siretit sületäie punaste roosidega. Armunud noored jäid Õhtulehe teele Toompea lossi koridoris. „Kas sada roosi?“ uuris fotograaf, ent duo ei vastanud küsimusele. (Teet Malsroos)

Segadus Martini eelnevate kallimatega

Vaid mõni päev hiljem vallandusid kuulujutud – Martinil olevat tegelikult kodus rase naine Oksana ning kuskil ootavat teda veel kolmaski kallim Ksenija! „Mul on kahju, aga viimasel ajal on ka minu kõrvu jõudnud kuuldused, nagu oleks Martin mind mõni aeg tagasi rasedana maha jätnud. Tegelikkus on hoopis teine: minu elu on viimastel aastatel edasi läinud, ma olen isegi oma perekonnanime muutnud ja olen nüüdseks õnnelikus abielus oma praeguse abikaasaga, kelle last kannan,“ rääkis viimaseid nädalaid lapseootel Oksana. Ksenija puhul oli aga tegu hoopis Martini endise elukaaslasega.

2016. aasta lõpus tegi Martin Siretile abieluettepaneku. Mehe sõnul oli ettepanek lihtne ja siiras. Kus ja kuidas südametemurdjast rüütel oma armsamat kosis, seda ei tahtnud ta avalikkusega jagada. „Mina abiellun esimest korda ja ma tegelikult tundsin suhteliselt ammu, et ta on õige inimene,“ rääkis Martin. „Ei olnud ühtegi hetke, kui oleks mõelnud, et see on vale otsus. Kindel otsus oli!“ kuulutas ta uhkelt.

Foto: Martini ja Sireti suurejooneline laulatus toimus 2017. aasta 30. aprillil Narva Issanda Ülestõusmise Peakirikus. Kuigi Repinskid andsid abielutõotuse jumala palge ees, jäävad piiblist tuntud Jeesuse sõnad „Mis nüüd Jumal on ühte pannud, seda inimene ärgu lahutagu!“ hüüdjaks hääleks kõrbes. (Aldo Luud)

Martini ja Sireti suurejooneline laulatus toimus 2017. aasta 30. aprillil Narva Issanda Ülestõusmise Peakirikus. Sama aasta sügisel, 9. oktoobril sündis perre ka pisipoeg, kelle nimeks sai Morgan.

Repinskid lapsega riigikogus Foto: Stanislav Moshkov