AlligaatorFoto: Reuters/Scanpix
Maailm
15. juuli 2019, 19:51

USA politsei hoiatab inimesi narkouimas alligaatorite eest (3)

Ameerika Ühendriikide ametijõud panevad Tennessee osariigi elanikele südamele, et nad ei laseks tualetist alla metamfetamiini, vahendab Consequence of Sound.

Reedel pidas Tennessee osariigi politsei kinni mehe, kes proovis WC-potist alla lasta 12 grammi kanget narkootikumi metamfetamiini, 0,7 liitrit vedelat metamfetamiini ja veel teisigi meelemürke.

Facebooki postituses palub Tennessee politsei kodanikel sarnasest käitumisviisist hoiduda. „Kõik, mis kanalisatsiooni satub, jõuab lõpuks veehoidlasse. Töötajad on küll uhked selle üle, et veekogudest töödeldud vesi on puhtam, kui see oli enne, kuid nad ei ole veel valmis seda metamfetamiinist puhastama,“ seisab politsei teadaandes.

„Haned, pardid ja teised sulelised külastavad sageli veehoidla tiike ning meid hirmutab mõte sellest, mida nad narkootikumide mõju all teeksid. Põhja-Alabamas oli eelmisel nädalal juba küllalt narkojoobes alligaatoreid, me ei vaja neid juurde. Kui teil on vaja uimastitest vabaneda, siis helistage meile ja teeme kindlaks, et neist vabanetakse õigel moel,“ kirjutab Tennessee politsei.