"Puuduta mind" Kirna mõisas - külaline Henn Hunt; saatejuhid Anu Saagim ja Sirje Presnal
Inimesed
16. august 2019, 10:34

Vaata saadet „Puuduta mind“ ÕL veebis ja FBs igal neljapäeval kell 18 või TTVs kell 22.15, kordus reede hommikul.

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloud'ist.

„PUUDUTA MIND“ 91. SAADE | Sensitiiv Henn Hunt: ego-teel sammuvat inimest ootavad ees rasked haigused (26)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi 91. saate külaliseks on Kirna mõisa sensitiiv Henn Hunt. 

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeval kell 18.

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist SIIT!

"Puuduta mind" Kirna mõisas - külaline Henn Hunt; saatejuhid Anu Saagim ja Sirje Presnal Foto: Erki Parnaku

Külastasime seekord salapärase ravivõimega Kirna mõisa Järvamaal.  Uksel oli meid ootamas selle ainuke elanik – sugestiivse kõneviisiga sensitiiv Henn Hunt. 

Henn on olnud tunnistajaks paljudele imelistele paranemistele, aga ta on ka ise selles energeetiliselt võimsas paigas terveks saanud. Mehe tõi Kirnasse pisut enam kui kuue aasta eest raske tõbi – viimase staadiumi vähk. Tollal tegutses mõisas ja ravitses abivajajaid juba ammu taevastele teedele suundunud sensitiiv Helle Anniko. "Ah sa tulidki," oli ravitseja kostnud Hennule justkui muuseas, kui too esmakordselt üle mõisaläve astus. Ometigi polnud nad kunagi varem kohtunud. "Ilmselt oli see äratundmine," arvab Henn. "Sellest ajast alates hakkasin käima Hellele abiks, kuni ma Helle palvel alaliselt lõpuks paigale jäingi." 

Enne Kirnasse tulekut olid saanud diagnoosi viimase staadiumi vähist. Kas Kirna oli justkui viimane õlekõrs?

Enne Kirnasse tulekut olin haigusest räsitud. Loomulikult olin teinud visiidi ka arsti juurde. Teadsin küll, et meditsiini võimuses ei ole mind aidata, aga tahtsin teada, millal ma suren. "Umbes kahe nädala pärast," ütles arst keerutamata. No ja läksingi siis koju surema. Ühel hetkel aga taipasin, et veel pole hilja asuda täitma oma selle elu ülesannet. Olin aastakümneid tõrkunud, kuigi teadsin oma missiooni aidata inimestel saada ühendust oma jumaliku olemusega ehk teisisõnu – kõrgema minaga.

Kirik on meile õpetanud, et kusagil kõrgel asub suur jõud ehk Jumal, keda me peame alandlikult paluma. Tegelikult on see suur jõud on meis endis. Kui seda iseendale teadvustada, saame ühenduse paljude elude vältel omandatud kogemustega ning ligipääsu lõpmatule energiale. Nii juhtus ka  minuga – äratundmine tekitas eufooria, nii et kogu mu sisemus lõi särama. Ei läinudki kaua, kui tõusin tõvevoodist. Paari päevaga olin taas oma normaalkaalus. Olin avatud ja sain energia otse kõiksusest. 

Miks just Kirna mõis?

Kirnasse suundusin selleks, et saada oma äratundmisele kinnitust ning toetust. Läksin mõisaparki jalutama ja tunnetasin kohe siinset võimast energiat. Ühtäkki taipasin, et minu elus oli palju takistusi ja isegi õnnetusi just seetõttu, et ma sammusin valel teel. Ego-teel sammuvat inimest ootavad esialgu väiksemad takistused, mis lähevad üha suuremaks kuni surmahaiguseni välja – et inimene ei jaksaks enam puhtfüüsiliselt vale teed jätkata. 

Kui sünnid järgmisse ellu, alustad sealt, kus eelmises elus pooleli jäid, jätkates oma lahendamata probleeme. Ka pärilikud ja kroonilised haigused pole midagi muud, kui eelmistes eludes lahendamata probleemid. On ju üsna tavaline seegi, et näeme vigu ja probleeme teiste tekitatuina. Isegi kui keegi pani sulle jala taha, komistasid selle jala otsa sina ise – järelikult on see sinu probleem. Kõik meid ümbritsev on peegelpilt meist endist.

Kuidas käis iseenda jõu avastamine just Kirna mõisas?

Nii nagu universum, on ka inimene tervik – kui mehhanismis on mingi osa rikkis, ei tööta ka tervik laitmatult. Kirna mõis on oma suurte energiasammaste ja ravipinkidega aitab inimeses panna kõik energiakanalid tööle, tõsta vibratsioonitaset ja avardada teadvust. Tekib sisemise rahu tunne. Kõige suuremad energiate blokeerijad on kahtlus ja uskmatus. "See ei ole võimalik," ütleb ego meile ju tihti. 

Praegusel ajal toimuvad muutused õnneks väga kiiresti. Veel mõnekümne aasta eest võis 40-aastaselt vähki haigestunud inimene surra sellesse alles 70-80-aastaselt, sest tõbi arenes aeglaselt. Praegu võib vähki haigestunud noor inimene surra paari kuuga. Aga sama kiiresti on võimalik ka terveneda. 

On palju selliseid inimesi, kes elavad oma tavapärast elu, aga kui tervis hakkab logisema, tulevad Kirna mõisa ja saavad turgutust. Siia mõisaparki on laiali sätitud üle saja ravipingi, mille kohta võin eksimatult öelda, millise organi energia - maks, kopsud, süda, soolestik, jne, see käivitab. On kohad, mis aitavad lahti saada migreenist, kasvajatest, unetusest ning isegi külluse suurendamiseks leiab õige istumiskoha.

Külluse lebola


Kunagi asus sellel energeetiliselt võimsal kohal mungaklooster. Rahvasuu sõnul liigub Kirnas veel tänagi ringi kummitusmunki.

Kas sul mõisa ainsa elanikuna vahel kõhe pole?

Miks peaks mul kõhe olema? Meie ümber on palju vaimolendeid erinevatelt energeetilistelt tasanditelt, osasid ma näen, osasid tunnetan. Väga paljud neist on mulle abiks. Ma olen ka ise ju vaimolend, kes on antud hetkel füüsilises kehas. Aga näiteks kui mõelda oma surnud lähedastele, on nad hetkega meie juures. Kõhedust tunneme siis, kui energiaväljas tekib muutus – hirmu loome me ise. 

Vaata saadet „Puuduta mind“ ÕL veebis ja FBs igal neljapäeval kell 18 või TTVs kell 22.15, kordus reede hommikul.

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloud'ist SIIT!

 Puuduta Mind - Kirna Mõis, külaline Henn Hunt Foto: Erki Parnaku