Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
20. juuli 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 21.juuli (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tahad viibida heade kommetega inimeste seltskonnas, kelle väärtushinnangud sarnanevad sinu omadega. Sa ei suuda aru saada endast erineva maailmavaatega inimestest.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võid tunda kadedust, kui kuuled, kui kaugele on jõudnud keegi sinu vanadest tuttavatest, kui kena, nooruslik ja õnnelik ta välja näeb ning kui palju ta teenib.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Mõistad, et ei suuda võita kaaslaste tähelepanu ja imetlust, kui sa midagi põhjapanevat korda ei saada. Sa ei taha mitte ainult seda, et sind märgataks, vaid et su ettevõtmisi hinnataks.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kellelgi su lähedastest on mingeid probleeme, mille lahendamisel sa saaksid aidata. Tänu oma praktilisele ja realistlikule ellusuhtumisele suudad olukorda õigesti hinnata.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled asjalik, seda eriti kodust elu planeerides. Sobiks mõelda kodu remontimisele või ümberkujundamisele ning välja arvutada, kui palju see maksma võiks minna.

Neitsi
23. august – 22. september

Tunned mõnu laisklemisest ja lükkad kõikvõimalikud tegemised edasi. Passiivne puhkus tuleb kasuks, aga peaksid jälgima, et hoiduksid üle pingutamast magusa ja rasvase toiduga.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Täna on su mõistus eriti terane. Võid jälile jõuda olulisele infole, lahendada ammuse saladuse. Saadud teave annab uued tegevussuunad ning võimaluse arenguks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tahad särada, tähelepanu keskpunktis olla. Päev pakub selleks ka suurepärast võimalust. Kui endast maksimumi annad, võid võita uue mõjuka ja ehk ka jõuka austaja südame.

Ambur
22. november – 21. detsember

Üks inimene tegi sulle mõne aja eest haiget, väites, et ta ei armasta sind. Nüüd aga märkad tema käitumises märke, mis viitavad sellele, et ta ei pruukinudki päriselt tõtt rääkida.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tahad ammu alustatud tööd lõpule viia, aga ei saa seda teha, sest kallid kodused ei anna sulle võimalust süveneda. Võta siis aeg maha ja tegele hoopis nendega.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sead enda huvid teiste omadest kõrgemale. Kui sind segatakse ja ei lasta oma tegemistele keskenduda, siis ütlema sa seda ei hakka, küll aga muutud pahuraks ning tõrksaks.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Hea aeg enese arendamiseks. Kui sa endale seda ajaliselt lubada saad, võid nädalavahetuse mõnuga põnevaid raamatuid lugedes või internetist infot otsides mööda saata.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Uuel eluaastaringil ole valmis vastu võtma põnevat infot ning proovima uusi asju. Õpid tundma maailma, aga avastad ka enda varjatud andeid. Tekkida võib huvi ala vastu, millest sa varem kuulnudki polnud. Originaalsed ideed, ettevõtlikkus, katsetamisjulgus ja heade partnerite olemasolu loovad eelduse ärialaseks eduks.