„Filmimuusika suurkontsert“ Tallinna lauluväljakul.Foto: Erki Pärnaku
Üritused
15. juuli 2019, 18:40

GALERII | Nolani kultuuriprogramm! Lauluväljakul peeti maha „Filmimuusika suurkontsert“ (25)

Ilmakuulus režissöör Christopher Nolan filmib Tallinnas teatavasti oma uut filmi „Tenet“, mis on võtetega jõudnud Laagna teele. Selleks, et pisutki tekitatud liikluskaost leevendada, on Nolan korraldanud ka kultuuriprogrammi ja nii toimus täna õhtul lauluväljakul „Filmimuusika suurkontsert“.

Eesti tippartistid esitasid kontserdil eesti, vene ja maailma filmimuusika klassikat. Lavale läksid Uku Suviste, Koit Toome, Ott Lepland ja Liisi Koikson. Esitati laule sellistest populaarsetest filmidest nagu „Kolm musketäri“, „Kariibi mere piraadid“, „Robin Hood“, „Don Juan Tallinnas“ ja paljudest teistestki tuntud linateostest. Kontsert oli kõigile tasuta. 

Režissöör Christopher Nolani filmi „Tenet“ võtted toimuvad Laagna teel 10. juulist kuni 21. juulini. Samal ajal pakub Tallinna linn koostöös Funfair Films Limited ja osaühinguga Allfilm kohalikele elanikele „Lasnamäe filmisuve“ programmi, mille üks osa on ka „Filmimuusika suurkontsert“ lauluväljakul.

Sama programmi raames toimub 18. juulil algusega kell 15 Kivila pargi festival, mis toob kokku spordi, kunsti, muusika, põnevad atraktsioonid, söögi ja joogi.

20. juulil algusega kell 12 toimub aga Pae pargis perepäev – koguperesündmus töötubade, atraktsioonide, lasteetenduste ja Uku Suviste kontserdiga.