Vasakult: Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ja Kristin Davis "Seksi ja linna" esimeses mängufilmis. Foto: AP/Scanoix
Inimesed
15. juuli 2019, 12:55

VAIBUMATU VAEN: Kim Cattrall võttis Sarah Jessica Parkeriga jälle tüli üles (5)

"Seksis ja linnas" meesteõgija Samanthat kehastanud Kim Cattrall ei kavatse oma ekraanipartnerit Sarah Jessica Parkerit rahule jätta. 62aastane näitlejanna võttis nende tüli teemal taas sõna.

Cattrall kuulutas Mail Online'i intervjuus, et ei kavatse "Seksi ja linna" kolmanda mängufilmiga ühineda. "Minu poolt tuleb ei," vastas Kim, kui temalt uuriti võimaluse kohta menuka saagaga uuesti liituda. Seejärel andis Cattrall mõista, et "Seksi ja linna" peaosatäitja Sarah Jessica Parker ei ole hea inimene.

"Sa saad elult õppetunde ja minu õppetunniks on, et tuleb töötada heade inimestega ja püüda lõbutseda," ütles Kim.

Parkeri ja Cattralli tormilistest ja vastuolulistest suhetest oli sahistatud aastaid, kuid viimastel aastatel on sellest avalikkuse ette jõudnud kindlaid tõendeid. 2017. aasta sügisel teatas Sarah Jessica, et „Seksi ja linna“ kolmanda mängufilmi plaan läks vett vedama. „Olen pettunud. Meil oli imeilus, naljakas, hingeliigutav, rõõmus, väga palju samastumisvõimalusi pakkuv stsenaarium,“ teatas Parker. Briti väljaanne Daily Mail väitis, et projekti hukutas Cattrall oma absurdsete nõudmistega.

Seepeale teatas Kim, et tema pole mingeid nõudmisi esitanud. Tal lihtsalt polevat tõepoolest vähimatki soovi kolmandas filmis osaleda ning ta ütles seda juba 2016. aastal. „Seksi ja linna“ kolleegidega pole ta ammuilma suhelnud. „Keegi ei võta eales telefonitoru ega ürita sinuga ühendust võtta, et küsida: „Kuidas sul läheb?“ Vaat niimoodi oleks pidanud seda olukorda [Cattralli alusetut süüdistamist diivatsemises] lahendama. See suhe tundub mürgine,“ lajatas näitlejanna. 

Konflikti tõsidus sai ilmsiks eelmise aasta veebruaris, kui suri Cattralli noorem vend. „Kullakallis Kim!“ kirjutas Parker sotsiaalmeedias. „Mu armastus ja kaastunne sulle ja su lähedastele ning õnnistust su armsale vennale.“ Kuid Kimi ajasid need sõnad üksnes raevu. Ta süüdistas Parkerit silmakirjatsemises.

„Olgu üks asi nüüd HÄSTI klaariks tehtud (kui ma seda juba teinud pole),“ kirjutas Cattrall oma kolleegile. „Sa ei ole mu pereliige. Sa ei ole mu sõber. Nii et kirjutan sulle nüüd viimast korda: lõpeta meie tragöödia ekspluateerimine oma „hea tüdruku“ imago säilitamise nimel.“ 

Oma vihase postituse lõpuks pani Cattrall lingi kõmulehe New York Posti artiklile „Pilguheit alatute tüdrukute kultuuri, mis „Seksi ja linna“ hävitas.“ Oktoobri 2017 ilmunud loos väideti, et Parker oli moodustanud koos Cynthia Nixoni (Miranda) ja Kristin Davisega (Charlotte) võtetel Cattralli-vastase rinde. 15tunnistel tööpäevadel suhtlesid nad kolleegiga vaid nii palju, kui stsenaarium nõudis.