Charles LevinFoto: AP/Scanpix
Film
8. november 2019, 19:13

„Seinfeldi“ staari surnukeha leiti osaliselt raisakotkaste poolt sööduna (8)

Juulis surnuna leitud USA näitleja Charles Levini surma kohta on selgunud uued asjaolud. Daily Maili väitel, kes pääses politsei raportile ligi, kukkus Levin Oregoni osariigis Grants Passi kuristikust alla. 

Raporti sõnul oli surnukeha osaliselt raisakotkaste poolt söödud ning lisaks oli märke loomade küünistustest ning lindude väljaheidetest. 

USA võimud leidsid juulis Oregoni osariigist inimjäänused, mis ilmselt kuuluvad juuli algul kaduma läinud näitlejale Charles Levinile. 70aastane Levin oli mänginud arvukates telesarjades, nagu näiteks "Hill Street Blues" ja "Seinfeld".

Poeg andis Levini kadumisest teada 8. juulil pärast seda, kui ta polnud isast mitu päeva kuulnud, kirjutab Briti leht The Guardian. Avalikus teadaandes seisis, et näitleja oli peaaegu alati oma mopsi Boo Boo Beari seltsis. Levin jäi poja sõnul kaduma 28. juunil, tema surnukeha leiti 13. juulil.

Keegi kohalik leidis Levini Fiati kaugelt ja peaaegu läbimatult metsateelt. Sõidukist tuli lagedale näitleja koera korjus. Järsult maastikult leiti viimaks ka inimjäänused, kes kõigi eelduste kohaselt kuuluvad Levinile. Lõpliku otsuse toob lahkamine. 

"Seinfeldis" kehastas Levin juudi vaimulikku. The Guardiani teatel oli USA näitleja mänginud ka menufilmides "Annie Hall" ja "This is Spinal Tap".