HEIMAR LENK Tags: Heimar LenkFoto: Aldo Luud
Inimesed
15. juuli 2019, 10:25

Heimar Lenk pummeldas Elton Johniga: rüüpasime šampanjat ja tegime intervjuugi ära (12)

Huvitaval kombel lõppes Heimar Lengi lemmikaeg muusikas 70ndate keskpaigaga, kui areenile ilmus Boney M. Ometi viis elu ta kokku just 70ndatel laineid löönud artistidega, ja seda mõistagi töö tõttu. Oli ju Heimar aastaid Moskvas Eesti televisiooni korrespondent.

«Cliff Richard oli esimene rahvusvaheline täht, kellega kohtumas käisin. Boney M-iga jõime aga hotellitoa põrandal vaiba peal šampanjat. Ja usun, et olen ainsa eestlasena oma ihusilmaga näinud hotellitoas öösärgis istuvat Alla Pugatšovat,» ütleb ta.

«Elton Johniga pummeldasime rongi restoranvagunis,» jutustab Heimar. «Tulime Tallinnast, olime rongis öö läbi lõbusat elu elanud. Mul oli seal üks tuttav ees, restoranvaguni juhataja neiu Marina. Jõime temaga hommikul kohvi, kui Moskvas Leningradi vaksalis saabus ülemus uurima, kas meie reis läks hästi. Mainis siis möödaminnes, et kõrval seisvas kiirrongis Punane Nool istub üks tähtis külaline. Mingi laulja Inglismaalt, kellel tuleb silm peal hoida. Selgus, et mõne rööpapaari kaugusel oli Elton John.

Panime operaator Vladimir Bogatkiniga kähku luksusliku rongi peale ja krahmasime igaks juhuks paar šampanjat kaasa. Nokkmütsiga staaril turvamehi polnud ja seega vahetasime alul lihtsad tervitused. Kuna ma muud esiotsa öelda ei osanud, küsisin, kas ta Alla Pugatšovat tunneb. Vastas, et jah, on kuulnud küll. Kraapisime siis pudelid lahti, läksime tema kupeesse, rüüpasime šampanjat ja tegime intervjuugi ära, mis järgmisel õhtul «Aktuaalses kaameras» eetrisse läks.»

Loe lähemalt Naistelehe intervjuust!