Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
14. juuli 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 15. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Mõistlik oleks olla paindlik, oma vigu tunnistada ja üritada neid heastada. Jonnakas enesekindlus ning kindel veendumus, et sinul on alati õigus tekitavad lahkhelisid.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võta enda kanda just nii palju, kui võimalik. Kui kõrvale tõmbud ja lased ka sinu tulevikku puudutavaid otsuseid kellelgi teisel teha, kisub olukord keerukaks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul tasuks oma veendumusi kriitiliselt analüüsida – millal ja kelle või mille mõjutusel sa need välja kujundanud oled? Iganenud tõekspidamised võivad suhtlemisel probleeme tekitada

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tunnetad vaistlikult, kuidas peaksid käituma, et vastassoolistes huvi äratada. Ka asjaajamine ja töiste ülesannete täitmine sujub kenasti tänu oskusele meeldivalt suhelda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kas tahad vanaviisi jätkata või üritada läbimurret, midagi sootuks uutmoodi alustada. Arvesta, et uuele tasandile jõudmine ei tule kergelt, see nõuab jõudu ja vastupidavust.

Neitsi
23. august – 22. september

Su mõtted on suuresti seotud raha ja töö teemadega. Julgete uuenduslike plaanide väljatöötamine sujub, tekib häid ideid. Nende elluviimist pole õige aeg alustada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võimalikud on valestimõistmised suhtluses, ka võib probleeme olla tehnikaga. Kipud hajameelsusest asju kaotama ja kohtumistele hilinema.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sul on mõistlik oma tegevuskavas muudatusi teha, sest töö käigus ilmneb uusi ja paremaid võimalusi edu saavutamiseks. Autoriteetsed jõud toetavad sind.

Ambur
22. november – 21. detsember

Su ettevõtmised laabuvad kui õlitatult. Samas varitseb mõningane oht, et tänu edusammudele muutud liiga julgeks ja enesekindlaks ning hindad oma võimeid ja võimalusi üle.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sul õnnestub oma aega kenasti planeerida, leida seda piisavalt nii kohustuste täitmiseks kui elu lõbusama poole nautimiseks. Praegu tekkiv tutvus võib areneda pikaajaliseks suhteks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kalduvus liigselt kiirustada ja põhjalikult mõtlematult otsuseid langetada vajab kontrollimist. Liikluseski ole rahulik ja tähelepanelik.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tähtis on leida võimalus oma mõtteid ja tundeid kellegagi avameelselt jagada, tunda, et on olemas inimesed, kes sind toetavad. Üksildus muudab ebakindlaks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Vähk! Algamas on põnev uus aastaring, aeg toob sulle üllatavaid võimalusi. Küllap oled vargsi varemgi mõelnud, et tahaksid oma elus midagi muuta, nüüd ongi sobiv aeg! Julgust ja tegutsemislusti on palju, avastad, et oled suurepärane kohaneja. Mine julgelt seiklustele vastu, aga ära unusta kohustusi lähedaste ees.