Warren Beatty koos näitlejanna Annette BeningigaFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
14. juuli 2019, 11:37

Kuulsuste armuelu edetabelit juhib Warren Beatty

Daily Mail on lagedale tulnud veidra edetabeliga - kes kuulsustest on kui paljude naistega maganud? Selle tipust leiab 82-aastase veterannäitleja Warren Beatty, kes on kiidelnud, et tema sängist on “kähkukate, juhukäperdamiste ja varastatud suudluste” näol läbi käinud 12 775 naist.

Beatty on on olnud seotud ka paljude tuntud naistega, nende hulgas seebikanäitleja Joan Collins, filmitähed Natalie Wood, Diane Keaton, Goldie Hawn ning lauljad Cher ja Madonna. Oma rahusadama leidis ta viimaks näitleja Annette Beningi juures, kellega on tal neli last.

Suureks seksimagnetiks oli Kuuba liider Fidel Castro, kes olevat oma pika elu jooksul voodisse saanud 35 000 naist. Castrol on vähemalt 11 järeltulijat - nende täpset arvu ei tea ta ise ka, vaid on praalinud: “No päris hõimu kokku ei tule. Vähem kui tosin.”

Hispaania lembelaulja Julio Iglesias, kel on vähemalt üheksa last, on kord ise hoobelnud, siis jälle ümber lükanud, et on voodis käinud 3000 naisega. Hiljuti sundis kohus Iglesiast üht oma vallaslast lõpuks ametlikult tunnistama, aga Iglesias kaebas otsuse edasi ning keeldub DNA-testist.

Tuhande naisega on tabelisse pääsenud Russell Brand, Tony Curtis ja endine Rolling Stonesi liige Bill Wyman. Kurikuulus 18. sajandi Veneetsia naistemees Giacomo Casanova, kelle nimi on nüüd ihara mehe sünonüüm, kahvatub nende skooride kõrval - ainult 122 naist.