Miley Cyrus oma abikaasa Liam HemsworthigaFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
14. juuli 2019, 13:00

Mehega abielus Miley Cyrusele meeldivad ikka veel naised (2)

Vürtsikate muusikavideote poolest tuntud Miley Cyrus andis teada, et kuigi on abielus näitleja Liam Hemsworthiga, tunneb ta ikka veel seksuaalset tõmmet naiste poole.

Ajakirjas Elle nimetab 26-aastane lauljatar oma meessuhteid “segadusttekitavateks” ja “keerulisteks”. Ta annab mõista, et tema ja Liami abielu on kõike muud kui traditsiooniline.

“Inimesed on segaduses, et ma üleüldse abielus olen. Aga ma ei teagi, kas sellest üldse avalikult rääkida, sest see on nii keerukas ja nii modernne, et ma ei eeldagi kedagi sellest aru saavat… Kas inimesed tõesti kujutavad ette, et ma olen kodus, mingi kuramuse põll ees, ja keedan õhtusööki? Tegin partneridiili. See inimene seisab minu selja taga. Mingi stereotüüpiline abielunaise roll mulle küll ei istu. Mulle ei meeldi isegi see sõna.”

Miley võttis sõna ka lastesaamise teemal ja vihjas, et niipea neid ilmselt tulemas ei ole: “Naistest loodetakse, et me hoolitseme planeedi populatsiooni eest. Kui sul lapsi ei ole, hakkab inimestel sinust kahju, nagu oleksid sa külm ja südametu mõrd, kes ei ole võimeline armastama. Miks meid on kasvatatud mõtlema, nagu tähendakski armastus seda, et jätad end tagaplaanile ja sead oma armastatu esikohale? Aga mis siis, kui sa armastad hoopis ennast?”