Diane KeatonFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
12. juuli 2019, 16:21

Diane Keatonil täitus 35 aastat vallalisena (3)

Romantilistest komöödiatest tuntud kinolegend Diane Keaton avaldas ajakirjas InStyle hämmastava fakti: eraelus tal nii romantiliselt ei lähe ja 73aastane näitleja ei ole väljaspool ekraani 35 aastat kellegagi kohtamas käinud.

Ta paljastas, et eraelus pole ta mingi meestemagnet ning kohtama kutsuma teda ei kiputa: “Mitte iialgi! Teeme selle selgeks, eks?” Meestega olevat Keatonil see-eest palju sõbrasuhteid. Kuigi ta ei ole ametlikult abielus olnud, on tal kaks adopteeritud last.

Mullu põrutas Keaton otse välja, et pole end ealeski abielunaisena ette kujutanud, isegi mitte plikapõlves. “Olen see, keda vanapiigaks kutsutakse. Ma ei ole ausalt mingi abielumaterjal, olen liiga iseseisev. Nägin pealt, mida mu ema oli sunnitud läbi elama ja otsustasin, et mina nii ei taha. Sellepärast olengi vallaline,” pajatas ta ja kinnitas, et see suhtumine pole teda takistanud elust rõõmu tundmast.

Diane on mõista andnud, et tema elu armastuseks võib pidada Al Pacinot, kellega 1971 koos “Ristiisa” filmiti. “Olin tema järele hull. Sarmikas, vaimukas ja mölapidamatusega,” avameelitses ta People’i veergudel. Tal oli Pacinoga ka põgus armusuhe, aga see ei leidnud õnnelikku lõppu, sest ka Pacino polnud pereeluks valmis