Ikevald RannapFoto: Robin Roots
Inimesed
11. juuli 2019, 19:20

Ikevald Rannap kogub plaadi salvestamiseks annetusi (3)

Rein Rannapi muusikust poeg Ikevald Rannap kogub uue albumi salvestamise tarbeks annetusi rahastusplatvormil Hooandja.

Hetkel on Ikevald Rannapit rahaliselt toetanud juba ligi sada inimest kogusummaga 3710 eurot. Eesmärgiks on seatud aga 7000 eurot.

„Plaadi salvestamise ja produtseerimise kogukulu on 10 000€. Sinu toetusest saadud raha kasutan, et katta osa salvestuskuludest ning maksta järeltöötluse (miximise ja masterdamise) eest. Kui kogun esialgsest eesmärgist rohkem raha, siis kasutan seda selleks, et teha üks korralik muusikavideo ning toetada edasist plaadi väljaandmist,“ kirjutab Ikevald Rannap Hooandjas. 

Projekti on võimalik toetada enda võimaluste ja soovide piires, lisaks saab annetatud summa eest vastava kingituse. Kui toetad Ikevald Rannapi albumi „Synchronize“ ilmumist vähemalt 15 euroga, saad kingiks pühendusega CD-plaadi. Kui aga toetad muusikut 150 euroga, lubab ta lisaks neljale plaadile ja neljale kontserdipiletile erakonsultatsiooni laulmises ja laulukirjutamises. Ikevald Rannapi bändi on võimalik esinema kutsuda 2000 eurose toetuse eest. Kui summa ületab 3000 eurot, lubab Rannap toetajale pühendatud laulu kirjutada. 

Tutvu projektiga siin!